Uusi mokkula.

Laitoin juuri uuden dnalta saadun modeemin kiinni ja netti nopeus sama 20mbit kuin aiemmassa littyymässä, eikä 100mbit niin kuin uudessa dna nettiliittymässä pitäisi olla. Johtuuko siitä että tämä vanha liittymä voimassa vielä muutaman päivän?
Einojuhani Uusitalo Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Huomioithan että 4G liittymän päivityksessä vain maksiminopeus nousee, eli jos et jo nyt saa nykyisen liittymän maksiminopeuksia niin nopeuden nostolla ei ole vaikutusta tilanteeseen.

Mokkulan päivittämisellä on isompi vaikutus nopeuteen, jos läheisessä tukiasemassa on Carrier Aggregation (CA) niin tätä tukevat laitteet saavat korkeampia latausnopeuksia
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Vanhempi liittymä siis Tampereen puhelimelta. Ja uusi teiltä.

Einojuhani Uusitalo
  • Sana 'mokkula' viestin otsikossa viittaa mobiililaajakaistaan. Muuten on kuitenkin epäselvää minkätyyppisistä liittymistä on kyse.

Jos entinen liittymäsi on Tampereen puhelimen jälleenmyymä DNA:n mobiililaajakaista. Ja käytät edelleen samaa SIM-korttia, on mahdollista ettei uusi liittymä ole vielä aktivoitunut.

Muussa tapauksessa 20Mbit on todellakin se nopeus jonka mokkulasi saa verkosta. Mokkulan oikea sijoittaminen ja tämä CA/LTE-A tuki vaikuttavat merkittävästi mobiilikaistan nopeuteen. Kannattaa siis tarkistaa että mokkulasi saa hyvän signaalitason oikeasta verkosta.
    AP
  • Dna mobiili laajakaistasta oli kyse, eli 4G kotimokkula. Laite meni palautukseen heikon signaalin vuoksi. Pahimmillaan nopeudet alle 10mbits ja keskiarvo noin 20mbits. Vaikka mastoja hyvin lähimaastossa. Ainut hyöty olisi ollut uusi mokkula modeemi jota olisi voinut käyttää ehkä jossain muualla kuin kotona.
    Einojuhani Uusitalo