Uusi salasana ei tunnu tallentuvan modeemiin.

Vaihdoin asetussivun kautta salasanan kaapelimodeemiin Cisco epc3825. Päätelaitteisiin uusi salasana ei kuitenkaan kelpaa. Olen resetoinut modeemin pariinkin otteeseen, ja kokeillut erilaisia salasanoja, mutta tilanne on sama. Kokeilin oletussalasanaa, ja sen päätelaite hyväksyi ja yhteys onnistui. Laite on n. kahdeksan vuotta vanha taloyhtiölaajakaistan modeemi.
Keijo Saarni Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Keijo!

Olethan tehnyt salasanan vaihtamisen modeemin hallintasivun kautta seuraavan ohjeen mukaisesti:

Mene: Wireless -> Wireless Security -> Passphrase kohdassa kirjataan salasana, joka oletuksena löytyy laitteen pohjassa olevasta tarrasta (S/N).

Ohjeet asetussivulle kirjautumiseen ym. löydät myös sivuiltamme https://www.dna.fi/cisco-epc3825