Uusi SIM-kortti DNA Mini -liittymälle

Puhelinmyyntinä 20.03.2015 tapahtunut liittymän muutos DNA ONNIsta DNA miniin numerolle epäonnistui.
Postissa tullut SIMkortti oli erittäin hankala saada paikalleen.
Tein virheen ja aktivoin uuden liittymän siten, että vanha SIM-kortti oli puhelimessa.
Melkoisen ähellyksen jälkeen uusi SIM-kortti on nyt paikoillaan, mutta puhelin ilmoittaa Virheellinen SIM.
KYSYMYS: voinko vaihtaa vanhan SIM-kortin takaisin vai täytyykö aktivointi (pankkitunnistautumisineen tehdä uudestaan uuden SIM-kortin kanssa?
Puhelin DoroPhoneEasy 608 vaatii vanhan normaalikokoisen SIMkortin ja postissa tullut uusi SIM-kortti on liian helposti mikrokortiksi avattava. reunat ovat melkein irti, joten kortin saaminen paikoilleen on hyvin vaikeaa. Hoidan miehen K Krokforsin puhelinasiaa.

Edit: Poistettu asiakastietoja.// DNA Welho Ida S

Kommentit

• Jatkoa edelliseen kysymykseen.
    Toimiiko uusDNAmini vain uuden postissa tulleen SIM-kortin kautta
    vai voiko puhelimeen siirtää uudestaan vanhan SIM-kortin?
    Liittymän vaihto tapahtui siksi, että puhelinmyyjä kertoi aikaisemman ONNI-liittymän poistuvan DNA:lta.

• Hei Maisa! Uusi sim-kortti ja liittymätyyppi tulevat voimaan seuraavana arkipäivänä siitä, kun tilaus on aktivoitu verkkopankkitunnuksilla. Siirtoajasta tiedotetaan tekstiviestillä. Vanha sim-kortti toimii siihen saakka, kunnes uusi tulee voimaan. DNA Mini -liittymää ei ole mahdollista käyttää vanhalla sim-kortilla, vaan uusi tulee ottaa käyttöön kun vaihto on tapahtunut.

DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Olen aktivoinut DNA-Mini SIM-korttini 2 viikkoa sitten netissä ja pitänyt sitä kännykässä siitä lähtien, mutta ei se vain toimi vieläkään!
    Montako viikkoa aktivoinnin jälkeen pitää odottaa? Olen ilmoittanut DNA:lle tästä saamatta vastausta! Erittäin huono palvelua!

• Hei TW! Harmillista, että tilauksesi kanssa on jotain ongelmaa.

Tätä kautta en mitenkään pääse tarkistamaan mistä tässä on kyse. Olethan uudelleen asiakaspalveluumme yhteydessä joko puhelimitse tai vaikka Facebookissa yksityisviestillä www.facebook.com/dna.fi, niin tilannetta on mahdollista selvittää.

DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Maisalta kommentti DNAn vastaukseen. Kiitos vastauksesta, joka selvensi asian. Kännykkään tulintekstiviestillämilmoitus milloin DNA mini alkaa toimia. Hyvä sekin, mutta tuo kellonaika oli ja meni, eikä uusi SIM toimi. Onneksi vanhan SIM Onni-liittymineen on vanhassa Samaungpuhelimessa ja toimii, sillä puhelimen käyttäjällä,oli syntymäpäivä ja hän pystyi vastaanottamaan onnitteluja. Toivottavasti hänelle lahjaksi hankkimani Doropuhelin, jossa uusi DNA mini Simkortti alkaa toimia seuraavana arkipäivänä.

• Maisalta kommentti 3.4. 2014 Pääsiäispyhistä huolimatta uusi SIM TOIMII!
    Asia oli varmaankin hoidettu DNA asiallisesti, mutta asiakkaan piti sulkea puhelin, jossa uusi SIM ja käynnistää uudelleen.
    Tämän voisitte vielä lisätä ohjeisiinne jotain muuta asiakasta varten. Siis ratkaisu ongelmaan jos samalla uusitaan sekä käyttöliittymä että puhelin.
    Vanha puhelin, jossa vanha SIM, lakkasi toimimasta. Uusi puhelin, jossa uusi SIM alkoi toimia vasta kun puhelimesta katkaistiin virta ja käynnistettiin uudestaa.

• Hei Maisa!

Laitteiden uudelleenkäynnistys ensimmäisenä ratkaisuna on hyvä nyrkkisääntö kaikkien sähköisten laitteiden kanssa. Tämä korjaa hyvin usein ongelman joka johtuu esim. laitteen tilapäisestä häiriöstä.

Ohjeiden päivityksestä on laitettu palautetta eteenpäin, mutta valitettavasti näihin ei ole vielä saatu muutosta.

Asiaan löytyy ohjeet DNA Suosittelee -osiosta: https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/miksi-uusi-dna...