Uusi sim-kortti entisen tilalle samalle numerolle

Vanha sim-kortti on kulunut, saldoa on 36e
voimassa 6.6.2023 asti
miten saan uuden sim-kortin samalle numerolle.
Sinikka Kolehmainen

Kommentit

• Onko tuo siis Prepaid-liittymän sim-kortti? Siihen käsitykseen minä ainakin jäin. Kokeile ensin rekisteröidä Prepaid-liittymäsi, jos ei itsepalveluna onnistu niin soita Aspaan (Asiakaspalveluun) 044144044.
    Jari
  • Koska se aloittamasi toinen ketju on piilotettu niin vastaan tähän että kannattaa soittaa tuohon yllämainittuun numeroon asiakaspalveluun ja pyytää ensin että rekisteröivät liittymäsi sinun nimiisi ja sen jälkeen laittavat sinulle uuden Sim-kortin. Jos tämä ei puhelimessa onnistu niin käy Dna kaupassa jossa teetät nuo asiat.
    Jari
  • DNA Prepaid -liittymän rekisteröinti onnistuu vain DNA Kaupassa asioimalla.
    Rekisteröinti tarvitaan, jos liittymään haluaa uuden sim-kortin. Ilman rekisteröintiä prepaid -liittymään ei ole mahdollista saada uutta sim-korttia.