Uusi sim-kortti

Hei,
Tilasin DNA verkkokaupasta uuden puhelimen sekä liittymän 25.01.2021, puhelin saapui jo lähimpään postin noutopisteeseen, mutta paketissa ei ollut sim-korttia, jonka piti tulla uuden liittymän yhteydessä.
Onko siis niin, että sim-kortti tulee kirjeitse kotiin?

Kommentit

• Hei Doris! Jos olet tilannut tuotteet samalla tilauksella niin näiden pitäisi kyllä saapua samassa paketissa, erillisillä tilauksilla tehtynä SIM-kortit lähetetään kirjeitse kotiin