Uusi sim-kortti toisen omistamaan liittymään

Hei! Ostin juuri uuden puhelimen. Vanha sim-korttini ei puhelimessa pelaa, joten pitäisi vaihtaa nanosimiin. Liittymäni on kuitenkin isäni nimissä, joka asuu toisella puolella maata. Miten saan nopeiten uuden simkortin?

Kommentit

• 1. Hae uusi sim-kortti Dna:n liikkeestä, kerro että liittymän omistaja on asuu toisella puolella maata.
    2. Ota kuva sim-kortin kehyksen takapuolelta sarjanumerosta ja lähetä se isällesi
    3. Isäsi soittaa DNA:n asiakaspalveluun 044144044 ja Dna asiakaspalvelija aktivoi sarjanumeron perusteella uuden sim-kortin.
    4. Laita uusi sim-kortti puhelimeesi, kun saat luvan siihen tai vanha lakkaa toimimasta.

Näin toimin joskus 5 vuotta sitten, kun itellä oli vastaava tilanne.

Postin kautta tilatun kortin voi aktivoida itse myös oheisen linkin kautta:
    https://aktivoi.dna.fi/

Kyseisen operaation voi myös hoitaa valtakirja menettelyllä.

• Moi!

Uuden SIM-kortin hankinta onnistuu juurikin yllä kuvatulla menetelmällä, jos kaipaat lisäohjeita niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • TAHTOISIN KOWASTI A KTIWOID A
    WANHAN DNAN PREPAIDLIITTYMÄNI TA KAI SIN
     JOTTA
               P ÄÄ SE N SOSIAALISEN MEDiAN
    P A L WE LUI  H I   N
    TWITTERIIN
      KUN TARWITSEN
    TÄMÄN D N A N PNRON, J O H O N SITTEN LÄHETETÄÄN MINULLE AKTIWOINTIKOODI TWITTERTILINI UUDELLEENAWAAMISTA W A R TE N.. YMMÄRRETTY? ??  ?    ?
    SPOSTIKSI/2.PNROKSI E SI MER KIK S I . -. ..
    ENKÄ SAA SITÄ WAIHDETTUA YHTÄKKIÄ MISSÄÄN =

TWITTERT I L I  ON SIIIIIIIIIIIIIIIS LU KIT TU  . .

0 4 1 .   .  .
    HEIDI SEPPÄLÄ
  • TAHTOISIN KOWASTI A KTIWOID A
    WANHAN DNAN PREPAIDLIITTYMÄNI TA KAI SIN
     JOTTA
               P ÄÄ SE N SOSIAALISEN MEDiAN
    P A L WE LUI  H I   N
    TWITTERIIN
      KUN TARWITSEN
    TÄMÄN D N A N PNRON, J O H O N SITTEN LÄHETETÄÄN MINULLE AKTIWOINTIKOODI TWITTERTILINI UUDELLEENAWAAMISTA W A R TE N.. YMMÄRRETTY? ??  ?    ?
    SPOSTIKSI/2.PNROKSI E SI MER KIK S I . -. ..
    ENKÄ SAA SITÄ WAIHDETTUA YHTÄKKIÄ MISSÄÄN =

TWITTERT I L I  ON SIIIIIIIIIIIIIIIS LU KIT TU  . .

0 4 1 .   .  .
    HEIDI SEPPÄLÄ
  • Hei Heidi,

Ikävä kyllä jo suljettua prepaid-liittymää ei voida avata uudelleen.