Uusi SIM korttini jumiutui! Mac Afee ilmoitti sulkevansa puhelimeni !

Mc Afee sulki uuden SIMkorttini!

Kommentit

• Hei Reino!

Kyseessä ei ole meidän tarjoama palvelu joten valitettavasti tarkempaa tukea emme voi antaa. Ilmeisesti kyse on siis puhelimen tietoturvaohjelmasta? Luultavasti puhelin sulkeutui automaattisesti kun se havaitsi uuden SIM kortin, suosittelen tutustumaan turvaohjelman ohjeisiin puhelimen avaamiseksi
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Mac-affee kannatta poistaa käytösta nutta tarvitset siihen vanhan simmin luomasi turva pin-koodin ja wifin