Uusi tietoturva ?

Olen nyt jonottanut  2 tuntia 27 minuuttia että puhelimeen vastattaisiin,  jonossa edelleen, tarvitsisin tietoturvan laitteilleni, mutta DNA ei ilmeisesti niitä haluakaan myydä ?
Rauni Mäensivu Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Ennätys, en oo ikinä jonottanut mihinkään näin kauaa kuin nyt, 2 tuntia ja 40 minuuttia ja ei vastausta.
    Kamalan vaikeaa saada turvapalvelu teiltä,  siis oikeastaan ihan mahdotonta....
    Ja kyllä tuo silloin tällöin naisäänen kertoma että odotathan hetken vastaamme puheluusi mahdollisimman pian, tuntuu nyt vitsiltä... hetki on ajanmääreenä kyllä vähemmän kuin yli 2 tuntia...…
    Rauni
  • DNA,lla on virhe tuolla tiedoissa.
    Sanotaan,että vastausaika on keskimäärin 2 min 40 sek.
    Varmaankin pitää olla 2 tuntia 40 minuuttia.

https://imgur.com/a/1Oe3THW

Jone.