Uusi WboxHD 3 , kuva ei näy televisiosta

Hei,
ostin Wbox HD3 digiboxin ja nyt en saa sitä toimimaan yhdessä televisiomme Sony KDL -32D3000 kanssa, yritin kytkeä HDMI liittimellä mutta televisiosta ei vain saa näkymään kuvaa, yritin myös vaihtaa liitäntäpaikkaa, ei apua.

Uudessa digiboxissako vika?
t boxiko vaihtoon

Kommentit

• Soita vikapalveluun 0800300500 (24/7).
    Jos olet kytkenyt laitteet oikein, TV:stä pitäisi voida valita oikea HDMI sisäänmeno (Yleensä HDMI1 toimii automaattisesti), jolloin asennuksen pitäisi käynnistyä.
    Jos Menu näyttö näkyy, paina Menu näppäintä.
    Jos asennus ei käynnisty, mene menussa asetuksiin ja palauta tehdasasetukset PIN-koodilla 1111.

• Joo tyhmä neuvo mutta kokeile että piuha on kunnolla kiinni Boxissa . Ainakin omassa Wboxissa oli täytyi käyttää vähän voimaa että kaapeli loksahti paikalleen , yleensä laitteissa on vähän löysemmät liitännät 😃
  • Hei,  kiitos,  piuha on kiinni.  Mutta piti käyttää voima.Mutta ei toimi .Ja mitään ei näy TV:stä.
  • Kokeile vielä toista kaapelia , muistin että itsellä ei jostain syystä toiminut oma vanha kaapeli ( joka toimii muissa laitteissa . )  mutta se toimi joka tuli Boxin mukana .

Ja kannattaa kokeilla toiseen telkkaan tai näyttöön jos mahdollista .
  • Minä ostin myös uuden Wbox3:sen ja ja sain kanavat haettua,
    mutta miksi niissä on eri numerot kuin kanavalistassa?
    Pitääkö niitä kanavia siirrellä johonkin eri paikkaan, jotta ne näkyisivät järjestyksessä. Siis numerojärjestyksessä?

• Hei Vesa! Tarkentaisitko hieman mitä tarkoitat kanavilla joilla on eri numerot kuin kanavalistassa? Käytätkö boksia kaapeli- vai antenniverkossa?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Elise M: Minkälaista viestiä boxin näytössä on, kun sen käynnistät?
    Jos antennikaapeli on suoraan antennirasiasta boxiin ja toimii TV:ssä, niin vika tuskin on siinä. Ehkä boxin mukana tullut HDMI-kaapeli on viallinen. Jos mahdollista, kokeile toisella HDMI-kaapelilla.

Vesa R: Oletko antennivekossa? Jos olet, kanavat on haettava manuaalisesti väliltä 521-700 MHz ja 7 MHz:n kanavarasterilla. Suosikeissa numerot ovat siinä järjestyksessä, missä olet ne valinnut. Niiden numerointia voi muuttaa suosikkien kohdalla.
  • Hei, boxin näyttöön tuli siis vain kellonaika,  ei muuta. Täytyy kokeilla toiseen telkkaan.
  • Kellonaika tarkoittaa sitä, että boxi on löytänyt kanavat ja kellonaika on tahdistunut TV-kanavalta. Vaikuttaa HDMI-kaapelivialta tai televisio ei ole kutketty vastaanottamaan oikeaa HDMI-liitäntää.
  • Minulla Wbox HD3 :lla  ei pääse edes menuvalikkoon olen vaihtanut HDMI kaapelia bootannut monta kertaa ,eikä onnistu. Digiboxi on ollut muutaman kuukauden käyttämättömänä ,ja nyt ostaessani uuden TV:n laitoin vanhan aittarakennukseen digiboxin kera. TV:n omalla digivirittemllä kanavat näkyy,TV on HDredy Sony KDL 32(ja jotain)+ 300
    Mikä vikana
  • Katso Sony:n asetuksia, että se vastaanottaa HDMI-signaalin siltä HDMI-liitännältä, johon olet sen Sony:n kytkenyt.
  • Digiboxi on ollut samassa televisiossa aiemminkin kiinni ,ja silloin se on pelannut jotenkuten ??

• Antenni- vai kaapeliverkko?
    Olisko aittarakennuksen signaali niin heikko, ettei boxi sitä pysty vastaanottamaan?