V premium ja pakollinen (?) kaapelikortti

Onko nyt niin, että V premiumia (eli F1-lähetykset) voi katsella vain televisiosta kaapleikortilla? Ei millään mobiililaitteella?

Kommentit

• Kato dna hubi ja iptv
    Tuomas Raatikainen
  • Niin hubi, joo. Mutta millään mobiililla?
    Petri
  • Elisa viihde
    Tuomas Raatikainen
  • Ja DNA myy tätä?
    Petri
  • DNA TV -asiakkaana näet V Premium -kanavapaketin kanavat myös netin yli DNA TV:n kautta joko sovelluksella tai selaimella.

Lisätietoja löytyy ja tilaaminen onnistuu osoitteessa dna.fi/formula1
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Kiitos Ida, kerrankin selvä vastaus!
    Petri
  • Eikös tuohon tilaukseen DNA:n kautta tehtynäkin sisälly myös Viaplay sovellus, jolla ne formulat näkyy myös niillä laitteilla, johon ei DNA TV:tä saa, kuten Android TV laitteet?
    Pena
  • Hei Pena, juurikin näin
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Laitan kysymykseni nyt tähän kun liippaa läheltä.

Voiko DNA TV:n (Apple TV -appi) kautta tallentaa verkkoon V Sport lähetyksiä?

Näiden tallentaminen onnistunee ainakin kaapeli-TV:n puolella digiboksin kovalevylle? Tuleeko DNA TV tilauksen mukana TV-kortti? Vanha löytyy mutta se on irtisanottu aikoinaan.
    Jussi
  • Hei Jussi!

Maksukanavien tallennus verkkoon ei ole ikävä kyllä mahdollista. Kaapeliverkon kautta tallennus onnistuu kyllä.

TV-kortti on mahdollista saada mukaan DNA TV-tilaukseen tarvittaessa, mutta mikäli sinulla on jo kortti ennestään niin tästä kannattaa mainita tilausta tehdessä.

www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • … Siis eikö tulevan kauden V-Sport+ -kanavan formulalähetyksiä voi tallentaa sovellukseen/hubiin eli katsoa jälkikäteen, jos ei ehdi livelähetyksen aikaan ruudun äärelle??? Viime kaudella C-Moren kanssa tämä ominaisuus pelitti mainiosti ja pelasti perhesovun ja  monta helteistä kesäiltapäivää..
    Jamppa
  • Viapalyn kanavien vaihtoehtona on Formula-organisaation oma F1TV Pro -sovellus/palvelu. Palvelu sisältää F1:n lisäksi F2- ja F3-kisat ja tallenteet jälkeenpäin. Sovellus on ladattavissa mobiili-Androidille ja iOS:lle, mutta ei Android TV:lle. Suorat lähetykset voi Chromecastata isolle ruudulle tai katsoa selaimen kautta. Katselin juuri Bahrainin harjoituksia Chromebox/ChromeOS:n ja sen näyttönä olevan 40" Panasonic-tv:n kautta. Mainio laatu! F1TV Pro -palvelu maksoi pari viikkoa sitten tarjouksena 80€/vuosi.
    Papparainen
  • "Ilmaista" V Sport+ Suomi kanavaa, josta tulee harjoitukset suorana (ja suomenkielisellä selostuksella) voiainakin katsoa hubilla ja mobiili DNA TV:llä 2 päivää jälkikäteen.

Huomiset aika-ajot tulee kanssa suorana (Ja kolmennet harjoitukset), mutta normaalisti vain kooste aika-ajoista ja kisasta on katsottavissa sieltä.
    Jack
  • Viimekaudella myös RTL näytti Formula 1 kisan. Ei näytä enää.
    PW
  • @Papparainen
    Löytyy tuo live F1 sovellus nyt myös hubille, juuri latasin ja otin 13.99€/kk palvelun. Viaplayn hinta on kyllä turhan suolainen..
    Jack
  • @Jack. Totta viestität! F1TV-sovellus on ilmestynyt Android TV:n Play-kauppaan, ilmeisesti aivan näinä päivinä. Vilkaisin juuri F3-kisaa. Sovellus ilmoitti striimin (max)nopeudeksi lähes 11 Mbit/s, joten vauhtiakin riittää.
    Papparainen
  • Askel eteen ja puoli askelta takaisin! F1TV-sovellus löytyi MiBoxin (ja siis Hubin) Play-kaupasta, vaan ei Sony-telkkarini kaupasta. Molemmissa laitteissani on Android TV 9. Ei siis suoraan isolle ruudulle, jotta ei kilpaile liikaa Viaplayn kanssa!
    Papparainen
  • Ainakin hubin versio 1:sellä ihan käyttökelvotonta. Tökkii kuva ihan mahdottomasti suorassa lähetyksessä. Aika-ajot tallenteena toimi hyvin appilla.

Laitoin nyt chromecastin kautta lähetyksen ja toimii hyvin suora Pre-Race Show.
    Jack
  • F1TV:n mobiili-Android-sovellus toimi hienosti Chromebox/ChromeOS:ssa. Kuvan laatu oli todella hyvä! Pitää vielä kokeilla, miten Android TV -sovelluis toimii MiBoxissa.
    Papparainen
  • Joko kokeilit Miboxilla @Papparainen ?

Ei vaan suorat lähetykset hubi 1:sellä toimi edelleenkään F1TV sovelluksella tökkimättä. Tallenteet toimii ihan hyvin, joten outoa on.
    Jack
  • @ Jack. Kyllä vain kokeilin ja hyvin toimii! Ovat lähetyspäässä vähän säätäneet. Nyt on max bitrate 6000 kbit/s kun se vielä viikko sitten oli lähes 11 Mbit/s. Kuvanlaadussa en huomaa eroa. Ei tökkimistä, ei värinää vaan hyvälaatuista kuvaa! Nyt kun sovelluksen saa AndroidTV-boxeille, olisi mielenkiintoista kokeilla uutta Xiaomi Mi TV-stick 4k:ta. Sellaista minulla ei ole, toistaiseksi 😉.
    Papparainen
  • Katsoin juuri F2-sprinttikisan suorana ja hienosti toimi. Kohta tulee lisää F1-harjoituksia...
    Papparainen
  • Sitten tämä on jotain hubin ongelmia. Kokeilin toisellakin hubilla ja sama tökkiminen silläkin. Ei vaikuttanut mitään tökkimiseen vaikka laski 3.5 Mbps ja 720p sovelluksesta tarkkuuden.

Lisäksi:
    Castata ei voi ollenkaan hubille puhelimesta F1 TV:tä se ei lähde pyörimään ollenkaan.

Castaus aidoille chromecastille toimii hyvin kaikissa lähetyksissä, joten hubilla ei tee mitään tämän F1 TV:n kanssa.
    Jack
  • Yksi, ehkä merkittävä, ero Hubin ja vanhan MiBoxin välillä on käyttöjärjestelmän versio. MiBoxissa on kuitenkin AndroidTV 9 ja Hubissa kai edelleen pari sukupolvea vanhempi. Se saattaa vaikuttaa myös castauksen toimintaan.
    Papparainen