Siirry uusimpaan kommenttiin

V sport+ Suomi -kanava saatavilla ilman lisämaksua

V sport+ Suomi -kanava on avattu ilman lisämaksua käyttöön kaikille asiakkaille joilla on DNA TV Hubi tai TV-kortti käytössä. Kanavaa voi katsoa kaapeliverkon kautta TV-kortilla tai DNA Hubilla, IPTV-jakeluna DNA Hubilla tai DNA TV -mobiilisovelluksella ja selainversiolla. Kanavaa voi katsoa DNA TV:stä myös kaksi vuorokautta varsinaisten lähetysten jälkeen.

Kanava on katsottavissa, kun DNA TV Hubi -tilaus on aktiivinen tai käytössä on maksullinen tilaus TV-kortista. Mikäli kanava ei näy, kannattaa tehdä kanavahaku uudelleen.

V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdäänkin yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä, amerikkalaisen jalkapallon NFL:stä, sekä paljon muuta huippu-urheilua. Keväästä 2022 alkaen kanavan ohjelmistossa on myös Formula 1:n aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia.
DNA Ilkka palveluasiantuntija

Kommentit

 • Erittäin Suuri Kiitos!

  Tässä on ollut vieroitusoireita, koska tänä talvena ei ole voinut katsoa maastohiihtoa, freestylea, alppihiihtoa ja varsinkin mäkihyppyä kuten ennen!

  Sehän on ollut niin, että nykyisillä sopimuksissa Yle ei näytä läheskään kaikki.

  Itselläni on ollut lisäksi maksukanavista Eurosportit ja Zdf, mutta ei sielläkään näy kuin osaksi.

  Tänään pääsee heti katsomaan mäkihypyn karsintaa ja lauantaina ja sunnuntaina kisoja!

  Toivottavasti kanava tulee näkymään myös myöhemmin eikä vain tämän kevät puolen!

  Kiitos!
 • Minulla ei ainakaan näy V sport+  Suomi -kanavapaikka 79 TV- kortilla kaapelissa. Kanavat haettu uudellee.  Edelleen  ilmoittaa että  CI - luettelo pääsy evätty salattu signaali.
 • Hei Ripa!

  Otathan siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme jonka kautta voidaan katsoa, että TV-kortin kanssa on kaikki kunnossa. Kiitos!

  www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Ilmaiskortilla ei onnistu :-(
  Jos ei ole ilmaiskortti, kannattaa vastaanotin, jossa kortti on, laittaa tehdasasetuksille.
 • Ei näy täälläkään kortilla. Mobiilisovelluksella näkyy. Myös kuukauden kanava näkyy.
 • Ilmaiskortilla näkyy kuukaudenkanava, mutta ei muut maksukanavat.
 • Mikä on DNA kaapelitaloudessa asuvalle suht modernin älytelkkarin omistajalle edullisin tapa katsella kyseistä kanavaa?

  Riittääkö kanavan näkymiseen kortinlukijan hankkiminen + korttivuokra 3,50 euroa/kk vai vaaditaanko vielä lisäksi jonkinlainen ylimääräinen tilaus ja millainen?

  Vuokrataanko korttia vielä ilman hubia?
 • Hei M!

  Tähän riittää DNA TV -tilaus, johon saat halutessasi erikseen mukaan TV-kortin.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Voit ottaa TV-kortin, ilman mitään palveluita. Tuolloin kyseessä on ilmaiskortti, josta ei peritä korvausta. Kortinlukijan tarvitset ja sen linkittämisen korttiin. Kuukauden kanavan sillä näet, mutta et muita maksukanavia.
  Ainakin minulla toimii. Ilmaiskortit ylläpitävät lisäksi linkityksen, joka muut tippuisi pois päältä, jos korttia ei käytä.
 • Sorry! Tuli luettua kysymys huonosti. DNA:n vastaus on OK!
  V sport+ Suomi -kanava avoimessa katselussa perjantaista maanantaihin


  V sport+ Suomi -kanavan koko tarjonta avataan maksuttomasti katsottavaksi perjantai-iltapäivästä 11.2. maanantaiaamuun 14.2. saakka.

  _B2A5865.jpg


  Viikonlopun ohjelmistossa on runsaasti huippu-urheilua suorina lähetyksinä: Valioliiga-otteluita, Bundesliigaa, NHL-jääkiekkoa sekä maastohiihdon Ski Classics -kisat. Pian alkavan Formula 1 -kauden tunnelmiin on puolestaan mahdollista päästä F1-kausiennakon ja Viaplayn F1-tiimin esittelyn parissa. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä nähdään vielä amerikkalaisen jalkapallon NFL:n Super Bowl LVI, jossa Cincinnati Bengals kohtaa Los Angeles Ramsin.
  V sport+ Suomi HD -kanavan koko tarjonta avataan maksuttomasti katsottavaksi perjantaista 11.2. kello 16:00 maanantaihin 14.2. kello 10:00 saakka. Kanava on katsottavissa kaikissa DNA:n kaapeliverkon talouksissa, DNA TV Hubilla laajakaistan yli IPTV-jakeluna sekä DNA TV -mobiilisovelluksella ja selainkäyttöliittymällä osoitteessa dnatv.dna.fi. V sport+ Suomi -kanava löytyy kanavapaikalta 79. Mikäli kanava ei näy, tee kanavahaku päätelaitteesi ohjeiden mukaisesti.

  V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdään yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi kanava tarjoaa valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä, amerikkalaisen jalkapallon NFL:stä, sekä paljon muuta huippu-urheilua. Keväästä 2022 alkaen kanavan ohjelmistossa on myös Formula 1:n aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia. V sport+ Suomi -kanava kuuluu DNA TV Hubi ja TV-korttitilauksiin ilman lisämaksua. • Hei, jännä juttu, ipadin elisan viihteessä näkyy, mutta suoraan Tvssä samalla sovelluksella ei näy?
  Urheilu Hullu
 • @Urheilu Hullu
  DNA:lla ei tuota ongelmaa ole, kun he eivät tarjoa millekkään TV:lle edes omaa sovellustaan! DNA TV:llä näkyy kyllä suorana kanava kaikilla laitteilla mihin sen saa, mutta Elisaan nähden esim. Android TV sovellus puuttuu...

  Elisan foorumilla osaavat varmaan paremmin heidän palveluiden rajoitteista kertoa.
  Pena
 • LGlle on elisa viihde appi saatavilla, ja voi käyttää samoin kun kännykällä/padilla, kanavaluettelo on eri näimmä kun puuttuu tuo kanava.
  Urheilu Hullu

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.