V sport+ Suomi kanavalla häiriöitä

V sport+ Suomi kanavalla on ollut häiriöitä. Eilen illalla nauhoitin klo 21 alkaneen F1-kausiennakko 3 lähetyksen. Tänä aamuna katsoin nauhoitetta ja ohjelman puolesta välistä alkaen kuva välillä pikselöityi niin paljon ettei ohjelmasta saanut selvää. Nauhoitin viime yönä myös maksukanavilta ohjelmia eikä niissä ollut mitään ongelmaa.

Kanava siis 79 ja käytössä kaapeli-tv, hubi (1-versio) jossa kovalevy.

Kommentit

• Hei Pasi!

V sport+ Suomi HD (kanavapaikka 79), V Sport 2 Suomi HD (83) ja V Sport 1 Suomi HD (85) kanavilla on tällä hetkellä yleistä vikaa joka on parhaillaan selvityksessä. Pyrimme saamaan ongelman kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut aiheutuvasta häiriöstä!
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Tiedoksi viallinen  rj 45 kaapeli saattaa aiheuttaa häiriötä tv kuvaan.
    Tuomas Raatikainen
  • Minkä takia tätä V sport+ suomi kanavaa ei pysty castaamaan mobiili DNA TV:stä > hubille? Tökkii ihan järjettömästi, parin sekunnin välein lataa sekunnin.

IPTV:n kautta toimii normaalisti, mutta toisessa hubissani ei ole sopimusta, joten castaus ainoa mahdollisuus käyttää, se ei kuitenkaan toimi kunnolla. Castaus chromecastille taas toimii hyvin. Täytyy vaan olla nipullinen laitteita, että yhtä kanavaa pystyy katsomaan ja niitä saa raahata huoneesta toiseen..
    Jack
  • Onko teillä dna edelleen ongelmia tän kanssa? Koska kaapelissa todella huono kuvanlaatu ja pätkii. Muut vsportit skulaa.
    Markus
  • Aivan hirveetä pikselimössöä Suomi-Islanti futismatsi DNA verkossa, V sport+ suomi kanavapaikka 79. Ei mitään jakoa että voisi katsoa.
    Juha
  • Sama täällä. Pätkii aika huolella yllä mainitut kanavat. Juuri tänään innoissani tilasin kanavapaketin, jotta näkisi illan Suomen pelin. Asiantuntija ei sitten viitsinyt siinä vaiheessa mainita, että kanavissa muuten häiriöitä.
    Juha
  • Sama ongelma nyt V Sport1 Suomi kanavalla F1 aika-ajostudio lähetyksen kanssa. Pikselimössöä kaapeli-tv sekä tietokoneella DNA TV sovelluksen kanssa.
    Viaplay sovelluksen kautta molemmat lähetykset (jalkapallo ja F1) ovat ok.
    Hessu
  • Pätkii ja pikselöityy niin helvetisti DNA:n kaapelissa Viasatin kanavat. Eilen Suomi-Islanti ja nyt hiihdon Suomencup täysin katselukelvotonta. 40e/kk kun näistä maksetaan, niin voisitte saada homman skulaamaan.
    T.M.
  • Oletteko katsoneet signaali tasoja kun pätkiminen on päällä? Pikselöitymistä aiheuttaa huono ja yllätys kyllä myös liian voimakas signaali.
    Tomppa
  • Siellä on on joku myräkkä siirtänyt DNA lautasta ja kukaan ei ole käynyt kääntämässä takaisin asentoon. Siitä lähetyksestä sitten tehty kaapelilähetys tai jotain vastaavaa.

Jälkilähetyksissä on samat virheet, esim. eilinen aika-ajot uusintana pelkkää pixelimössöä, niin lähetyspäässä silloin pakko olla ollut vikaa.

Pena
  • Hei!

Todella harmi kuulla että lähetyksissä on ollut ongelmia, pahoittelut.
    Jos kanavilla on lähetysongelmia, olettehan puhelimitse yhteydessä vikanumeroomme 0800 300 500 jotta pääsemme näihin tilanteisiin heti kiinni häiriön ollessa päällä.
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Tekniset muutokset käsittivät näköjään kaikkien maksukanavien lähetystaajuuksien uudelleenjärjestelyt ja erityisesti maksavaa asiakasta kiinnostavasti käytännössä lähes kaikkien tilaamieni kanavien laatua oli heikennetty. Bittivirrat ovat tipahtaneet reippaasti aikaisemmasta. BBC Brit HD, BBC Earth HD, SVT4 HD,... Myös esim. korttimaksuun sisältyvä V+ Suomi HD. Samoin mm. FOX HD, TV5 HD ja Kutonen HD kanavat. Aikaisemmin hyvin korkea bittivirta ~15 Mbps tipahtunut jonnekin 5 Mbps tietämille. Ilmeisesti raivattu tilaa kaapelinettiä varten. Selkeästi perinteisen kaapeli-TV:n alasajoa =)
    Hande
  • No johan. Yllä olevan kirjoituksen oli tarkoitus mennä "Kaapeliverkossa teknisiä muutoksia 29.3." ketjuun.
    https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/kaapeliverkossa-teknisia-muutoksia-293/#c4106601
    Hande
  • Nyt jännittää klo 19, droppaako kanavan 79 laatu taas merkittävästi, kun tulee peli...
    Markus Kuisma