V Sport+ Suomi

Onko V Sport+ Suomi tulossa iptv:n ja kaapeli-tv:n maksuttomaksi lisäkanavaksi?

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000008300065.html?share=3537af4ea129b826dddc36de4cc1215d

Kommentit

• Hei!

DNA:lla V Sport+ Suomi -kanava ei tule sisältymään kaapelikorttiin tai DNA TV Hubi -palveluun. V Sport+ Suomi -kanava sisältyy siis V sport -kanavapaketteihin.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Nent Groupin tiedotteen mukaan kanava kuuluu jatkossa useiden operaattoreiden maksu-tv-kortin ja IPTV-laitteen peruskuukausimaksuun. Toisin sanoen kanavaa varten ei tarvitse hankkia maksukanavapakettia.
    Henkka
  • "useiden operaattoreiden" ei tarkoita kaikkien.
    PW
  • Tuleeko sitten tämän myötä joitain uusia paketteja, ettei tarvitsisi ostaa kaikkia kanavia joita ei katso. Voisin hyvin ostaa vaikka parillakympillä kuukaudessa sopivan valikoiman V kanavapaketteja, mutta koko hintaa turhista kanavista en aio maksaa. Eli miettikää kannattaako ottaa vastaan varmaan useammilta asiakkaista se parikymppiä kuussa kuin jäädä ilman kalliimpien pakettien ostajia.
    Veikkonen
  • Totta tällä hetkellä v sport paketti yli 30 egeä
    miccikisu
  • @PW

On kyllä aika surkea palvelu jos ei tule. Saa myös alkaa miettimään palvelun vahtoa. Elisalla ainakin kyseinen kanava näkyy kaapeli-tv ja iptv palveluissa.

Henkka
  • Mielenkiintoinen korttipakan sekoitus (ja hintojen muutos?) tapahtuu ensi vuodenvaihteessa. Suomessa suosittu, mutta oikeuksiltaan kallis Formula 1 kun siirtyy CMorelta NENT:n V-kanaville.
    Papparainen
  • Minkälainen paketti pitäisi tilata että tuon kanavan saa näkymään? Itselläni on Elisa Viihde Viaplay tilattuna DNA:n kautta, mutta ymmärsinkö oikein se pitäisi vaihtaa (vähintään) Elisa Viihde Viaplay Total -palveluun, jotta näkisi V Sport+ Suomi -kanavan talviurheilulähetykset?

Jussi
  • Tomppa