Väärä hinnasto

Miksi väärä ulkomaan puheluiden hinnasto on sivuillanne? Hintakatto 15.5.2019 alkaen EU:ssa astui voimaan, eikö teillä?
Paula Suolanen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Paula!

​Soittaminen ja tekstiviestien lähettäminen Suomesta EU- ja ETA-maihin on 15.5.2019 alkaen entistäkin edullisempaa.

- ​Puhelut Suomesta EU/ETA-maihin maksavat 15.5. alkaen 0,235 €/minuutti ja tekstiviestit 0,074 €/kpl (vrt. ennen puheluissa maakohtainen hinta + mpm/pvm).
    - Hinta on sama soitettaessa lankanumeroon ja matkapuhelinnumeroon.
    - Uusi hinnoittelu on voimassa + tai 00 -etuliitettä käyttäessä.
    - Muut ulkomaanpuhelut veloitetaan kuten ennenkin: mpm/pvm + ulkomaanpuhelun hinta.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Olen tehnyt dna:n sopimuksen 25.90/kk. Laskut ovat olleet pääsääntöisesti yli muutaman euron. Ainoastaan 2kk olleet sovittu summa. Pitääkö vaihtaa operaattoria??
    Päivi
  • Hei Päivi!

Liittymän kiinteä kuukausihinta ei sisällä esim. lisämaksullisia viestejä tai puheluita ja esim. tämän vuoksi lasku saattaa olla hieman suurempi. Kannattaa käydä läpi laskuerittelystä mistä laskun loppusumma koostuu.

Tarvittaessa löydät kaikki laskusi esim. Minun palvelusta https://minunpalveluni.dna.fi/kirjautuminen# ja Oma DNA -sovelluksesta. Voit ladata Oma DNA -sovelluksen iPhonelle App Storesta https://apps.apple.com/fi/app/oma-dna/id1445655346?l=fi tai Android-puhelimeen Google Play Kaupasta https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.dna.omadna.

Jos laskun kanssa on edelleen jotain epäselvää niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, kiitos!

https://www.dna.fi/yhteystiedot