Väärä laskutus

Hei, sopimukseni on irtisanottu ja päättyi heinäkuussa lukuunottamatta iPhonen osamaksua. Miksi minua edelleen laskutetaan myös puhelinliittymästä?

Edit: Poistettu asiakastietoja sisältäneet liitteet / DNA Ida S
Arja Niilekselä-Tiainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Arja!

Mikäli olet irtisanonut puhelinliittymäsi, veloitetaan siitä kuukausimaksu päiväkohtaisesti irtisanomispäivään saakka. Tarkistathan vielä laskusta, mihin asti liittymää on veloitettu ja olethan yhteydessä asiakaspalveluumme joko soittamalla numeroon 044 144 044 tai laittamalla viestiä Oma DNA -sovelluksen kautta, jos tämän suhteen herää vielä kysymyksiä.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • En saa teihin yhteyttä puhelimella,aina olevinaa varattu oli aika mikä tahansa!!Kysyn mistä tulee 2kertaa 5e????????welhon maksu 22,90,usein on lisätty 5e siihen,sekä 5ekuukausittain tulee,en tiedä mistä/mikis?
    Mia
  • Hei Mia!

Pahoittelut, mikäli asiakaspalvelumme on ollut soittaessi ruuhkautunut. Läpi pääsee kyllä, kunhan vain jatkaa jonottamista ruuhkatiedotteesta huolimatta. Jos et halua jonottaa puhelimessa, voit myös laittaa meille viestiä Oma DNA -sovelluksen kautta.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei.
    Minulla Dna Rajaton 5G jonka käyttökulut pitäisi olla 31.97 €/kk
    lasku 27.10.2020 on 98.20 €? Mikä mättää?

Siru
  • Hei. Miksi laskuni on näin suuri? Kun mitäsi olla 31,97 kuten olemme
    sopineet.
    Nyt kuitenkin 98,20 €.
    Teille kukaan jaksa jonottaa asiakaspalveluun . Huono firma.
    Siru :kinnunen