Vahvistus SMS ei saavu Paypalilta

Hei, vahvistus sms ei saavu esim Paypalilta. Kun laittaa toisen liittymän numeron niin viesti saapuu ongelmitta. Onko minulla joku asetus jossain väärin?

Kommentit

 • Täällä sama vika nimenomaan paypallin kaksivaiheisen tunnistuksen kanssa. SMS viesti ei tule perille vaan tunnistuksen joutuu tekemään takaisin soitolla. Aikaisemmin tämä on toiminut ok.
 • Sama juttu tääl. Yks aamu toimi mut samana iltana ei enää lähettänytkää. Oon soittanu DNAlle ja kuulemma ovat tietoisia asiasta ja korjaavat sitä paypallin kanssa.  Näin ymmärsin. Epäili 2 päivää mut vois mennä kauemminkin...
 • Hei! PayPal -palveluun kirjautumisen vahvistusviestit eivät tule palvelusta läpi DNA -liittymiin.

  Ongelma vaikuttaisi olevan Paypalin palveluntarjoajan päässä, joten vika korjaantuu kun Paypal korjaa ongelman.
  Toivotaan, että ongelma saadaan kuntoon mahdollisimman pian!
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Arvioo kauanko siinä menis? Tilanne on ärsyttävä kun muut liittymät vaikuttaa toimivan mitä nyt muilta kuullut mut DNAssa sit on ongelma.
 • OO sain sen koodin viimein!
 • En muista että Telia liittymässäni olisi koskaan ollut tätä ongelmaa. Käytän kaksivaiheista tunnistusta useassa palvelussa liki päivittäin. Mutta DNA kanssa tätä on esiintynyt aiemminkin. Aiemmalla kerralla asia kyllä korjaantui soittamalla DNA:lle eikä ongelma ollut varsinaisen palveluntarjoajan taholla. Ellen väärin muista niin ongelma liittyi SMS palvelimiin suomessa. DNA käyttää jonkun toisen operaattorin palvelinta näihin vahvistusviesteihin tjsp. Jotain tän suuntaista
 • Tänään PayPal sanoi että ongelma on nimenomaan DNA:n päässä. Ei kauhean kiva kun ei pääse PayPaliin ollenkaan vaan sen takia, kenen liittymä luurissa on...!
 • PayPal-vahvistusviestien vikaa ei enää pitäisi esiintyä DNA:n liittymillä. Mikäli tämän kanssa on edelleen ongelmia, olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin saamme tarkat tiedot tapauksesta lisäselvitykseen.
  DNA Ida S palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.