Vaihtohyvitys 2022

Vieläkö vauhtohyvitykseen voi tuoda useamman kuin yhden laitteen? Onko dna:n asiakkailla jotakin bonusta siihen liittyen käytössä vielä?
Markus

Kommentit

• Hei! Vaihdossa voi tuoda useamman kuin yhden vaihtolaitteen, joiden kaikkien kerryttämä vaihtohyvitys huomioidaan kokonaisuudessaan uuden laitteen ostohinnassa. Vaihtohyvitys ei voi ylittää uuden laitteen hintaa.

Lisätietoa: https://www.dna.fi/vaihtohyvitys