Vaihtohyvitys

Voiko puhelimen vaihtohyvityksen käyttää hyödyksi muuhunkin laitteeseen kuin vain puhelimeen tai tablettiin? Ohjeissa puhutaan puhelimesta tai tabletista ja toisissa kohdissa laitteista. Chatin kautta sain kahdenlaisia vastauksia.

Kommentit

• Hei Asko!

Vaihtolaitteeksi käy ehjä ja toimiva matkapuhelin tai tabletti ja vaihtolaitehyvityksen voi hyödyntää joko uuden puhelimen tai tabletin ostamiseen.

Muille laitteille kuten mokkuloille tai modeemeille on olemassa omia hyvityskampanjoita. Jos olet esimerkiksi vaihtamassa DNA Valokuitu Plus -laajakaistaa ja hankit samalla uuden DNA Valokuitu Plus -modeemin, niin saat tästä 20 e alennuksen tuomallla vanha toimivan ED 3.0-modeemisi vaihdossa kauppaan. Tässä on kuitenkin kyse eri kampanjasta eikä tämä ole siis sama asia kuin vaihtolaitehyvitys, joka koskee siis ainoastaan puhelimia ja tabletteja. Pahoittelut mikäli olet saanut tämän suhteen ristiriitaista tietoa.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • paljonko vaihtohyvitystä saa DNA:lta toimivasta samsung galaxy s4 mini puhelimesta.
  • Voit arvioida vaihtohyvityksen määrän osoitteessa https://kampanja3.dna.fi/kaupantarjonta/vaihtohyvitykset

Huomaathan, että hyvityshinta on vain arvio. Tarkan hinnan saat, kun tuot vanhan laitteesi vaihdossa myymälään.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Voinko tuoda useamman laitteen vaihtoon yhtä jos olen ostamassa yhtä laitetta?
    Tarvitseeko laturi tuoda vaihtoon?
  • Hei Aku!

Voit tuoda useampia laitteitta kerralla vaihtoon, mutta 30 euron minimivaihtohyvitys on mahdollista hyödyntää vain kerran per laiteostos. Laturia tai muita lisälaitteita ei tarvitse tuoda vaihtoon.