Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Vaihtohyvitys

Voiko puhelimen vaihtohyvityksen käyttää hyödyksi muuhunkin laitteeseen kuin vain puhelimeen tai tablettiin? Ohjeissa puhutaan puhelimesta tai tabletista ja toisissa kohdissa laitteista. Chatin kautta sain kahdenlaisia vastauksia. 

Kommentit

 • Hei Asko!

  Vaihtolaitteeksi käy ehjä ja toimiva matkapuhelin tai tabletti ja vaihtolaitehyvityksen voi hyödyntää joko uuden puhelimen tai tabletin ostamiseen.

  Muille laitteille kuten mokkuloille tai modeemeille on olemassa omia hyvityskampanjoita. Jos olet esimerkiksi vaihtamassa DNA Valokuitu Plus -laajakaistaa ja hankit samalla uuden DNA Valokuitu Plus -modeemin, niin saat tästä 20 e alennuksen tuomallla vanha toimivan ED 3.0-modeemisi vaihdossa kauppaan. Tässä on kuitenkin kyse eri kampanjasta eikä tämä ole siis sama asia kuin vaihtolaitehyvitys, joka koskee siis ainoastaan puhelimia ja tabletteja. Pahoittelut mikäli olet saanut tämän suhteen ristiriitaista tietoa.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • paljonko vaihtohyvitystä saa DNA:lta toimivasta samsung galaxy s4 mini puhelimesta.
 • Voit arvioida vaihtohyvityksen määrän osoitteessa https://kampanja3.dna.fi/kaupantarjonta/vaihtohyvitykset 

  Huomaathan, että hyvityshinta on vain arvio. Tarkan hinnan saat, kun tuot vanhan laitteesi vaihdossa myymälään.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Voinko tuoda useamman laitteen vaihtoon yhtä jos olen ostamassa yhtä laitetta?
  Tarvitseeko laturi tuoda vaihtoon?
 • Hei Aku!

  Voit tuoda useampia laitteitta kerralla vaihtoon, mutta 30 euron minimivaihtohyvitys on mahdollista hyödyntää vain kerran per laiteostos. Laturia tai muita lisälaitteita ei tarvitse tuoda vaihtoon.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Jos tuon puhelimen vaihtoon liikkeeseen, pitääkö puhelimen mukana olla muita pakkauksen varusteita? Itselläni niitä ei kaikkia enää ole, joten mietin voinko silti vaihtaa laitteeni liikkeessä?
 • Moi Annabell,

  Vaihtohyvitykseen riittää pelkkä puhelin, lisätarvikkeita ei tarvitse olla mukana. https://www.dna.fi/vaihtohyvitys-ohje
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • Jos ostan liikkeestä puhelimen, voinko siirtää tiedot aiemmasta puhelimesta kotona uuteen, ja vasta sitten vaihtaa vanhemman puhelimen liikkeessä? Toinen kysymys on, miten saan vanhasta laitteesta vaihtohyvityksen, saanko summan tililleni, vai pitääkö minun ottaa se lahjakortin muodossa?
 • Vaihtohyvitys annetaan vasta kun vaihtolaite on toimitettu meille, sinulla on 30 vrk aikaa tuoda vanha laite DNA Kauppaan. Vaihtohyvitys vähennetään uuden laitteen ostohinnasta, kuukausimaksuista tai se hyvitetään lahjakorttina. Kaikki nämä tiedot on kerrottu myös aikaisemmassa vastauksessa kerrotulla sivustolla.
  DNA Hanna palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.