Vaihtohyvitys

Jos ostaa puhelimen nettikaupasta joululahjaksi nyt, täyttyy 30 pv vaihtohyvitysaika juuri joulunpyhien aikaan. Ehtiikö siis palauttaa vanhan laitteen vielä heti ensimmäisenä arkipäivänä joulun jälkeen (eli n. 3pv myöhässä)?
-J- Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Vaihtolaite on ehtojen mukaisesti tuotava kauppaan 30 päivän kuluttua uuden laitteen vastaanottamisesta. Eli jos vaihtolaitteen pystyy tuomaan vasta joulun pyhien jälkeen kauppaan niin kannattaa uusi laite tilata tässä tapauksessa hieman myöhemmin.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Miten todetaan vastaanottopäivä? Sehän voi olla 1-5 pv myöhemmin kuin tilauspäivä.
    -J-
  • Saamme kyllä tiedon kun laite on noudettu postista tai vastaanotettu kotiinkuljetuksella, joten itse sopimus ja laitteen laskutus astuu aina voimaan vasta siitä päivästä kun asiakas on laitteen vastaanottanut. Myös etämyynnin peruutusoikeus ja esim. vaihtolaitteen toimitusaika kauppaan alkavat siis vasta vastaanottopäivästä.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Toivottavasti -J- et mennyt maksamaan kertamaksulla, kun ostit verkkokaupasta, koska silloin DNA ei maksa hyvitystä rahana vaan lahjakorttina. Itselleni kävi näin, ja myin puhelimen Swappielle sen sijaan, että olisin nöyrtynyt johonkin lahjakorttiin. Tästä tuli aika paha kolhu asiakassuhteeseen, joten irtisanoin kaikki palveluni, ja otin ne kilpailevilta operaattoreita. Kyllä kannatti DNA:n niuhottaa, kyllä kannatti...
    81 euron takia