Vaihtohyvitys

Minulla on nykyisestä puhelimestani kuusi erää maksamatta. Jos vaihdan sen uuteen ja toimitan entisen puhelimen vaihdossa, hyvitetäänkö vanhan puhelimen arvo siten, että uuden puhelimen ensimmäiset kk-maksut ovat nolla hintaisia, vai pienentääkö se ainoastaan uuden puhelimen kokonaishintaa ja maksan kk-maksut sekä uudesta, että vanhasta puhelimesta?

Kommentit

• Hei! Vaihtohyvitys kuittaa uuden laitteen kuukausieriä alkupäästä, eli saat uudesta laitteesta nollalaskuja kunnes vaihtohyvityksen summa on käytetty.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Koskeeko tämä sekä verkkokaupasta tilattuja puhelimia, että DNA-kaupasta ostettuja puhelimia?
  • Kyllä.