Vaihtohyvitys

Hei!

Minulta löytyy Samsung Galaxy S7 ja mietin vaihtohyvitystä että osaatteko antaa minkäänmoista arviota muuten todella moitteettomasti toimivasta ja kunnossa olevasta puhelimesta mutta näytössäni on kaksi säröä kummassakin kulmassa. Alhaalla ja ylhäällä. Ovat siis vain kulmissa eivätkä mene koko näytön läpi. Saako tälläisestä puhelimesta lainkaan vaihtohyvitystä jos ostaisin teidän kautta uuden puhelimen?

Kommentit

• Hei Ida!

Viallisten puhelimien tai tablettien hyvitysarvo on huomattavasti pienempi kuin toimivien. Toki otamme vastaan kaikki laitteet malliin ja kuntoon katsomatta. Laitteen lopullinen vaihtoarvo katsotaan DNA Kaupassa, oheisen sivun antama arvo on vain arvio.

Lisätietoa täältä: https://kampanja3.dna.fi/kaupantarjonta/vaihtohyvitykset
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Miten tuo hyvitys käytännössä toimii, jos vaihdan puhelinta haluan tehdä siitä edellisen peilikuvan ja se kestää useamman tunnin. En voi siis luopua nykyisestä ennekuin uusi on käyttövalmis
  • Moi Per,

Voit ensin hankkia uuden laitteen ja tuoda sen jälkeen vanhan laitteesi sekä tilausvahvistuksen tai toimituslähetteen DNA Kauppaan 30 päivän kuluessa siitä, kun olet saanut uuden laitteen.
    Saat hyvityksen vanhasta laitteestasi tuotehyvityksenä tai lahjakorttina DNA Kaupasta.

DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Hetkinen, eli eikö hyvitys ole uudesta tuotteesta hinnanalennuksena?

• Tuotehyvitys tarkoittaa juurikin maksuaikasopimukselle tehtävää hyvitystä.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Miksi tuotehyvitys ei lyhennä maksuaikaa ?
    Hyvitys tulee nyt "ilmaisina" kuukausina niin kauan kun hyvitysraha riittää?
    Itse kyllä haluaisin että summa olisi vähennetty heti loppusummasta ja maksu lyhenisi nyt kuukausiuttain.
  • Hyvitys lisätään maksuaikasopimukselle hyvityksenä, tämän vuoksi hyvitys kattaa sopimuksen ensimmäisiä kuukausia ja ensimmäiset kuukaudet ovat 0e hintaisia niin kauan kun hyvitystä on jäljellä
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Mutta haluaisin lyhentää velkaani nyt koko ajan ?
    Eikö se ole mahdollista. Tämähän ei sitten oikeastaan hyödytä minua lainkaan. Koska sitten kun puhelimen vaihto olisi taas ajankohtainen, minulla on edelleen mahdollusesti maksamatta vanhaa. Pitäähän sen lyhentää maksuaikaa ??
  • Maksuaikasopimuksen kesto ei koskaan lyhene, laitteen voi toki maksaa kerralla loppuun tilaamalla asiakaspalvelusta loppumaksun