Vaihtohyvitys kahdesta laitteesta kerralla?

Minulla olisi kaksi vanhaa tablettia ja uuden osto mielessä. Saanko molemmista vanhoista tableteista vaihtohyvityksen, kun ostan vain yhden uuden laitteen?

Kommentit

• Moi! Voit tuoda vaihdossa useamman kuin yhden vaihtolaitteen, joiden kaikkien kerryttämä vaihtohyvitys huomioidaan kokonaisuudessaan uuden laitteen ostohinnassa. Vaihtohyvitys ei kuitenkaan voi ylittää uuden laitteen hintaa.