Vaihtohyvitys

1. Puhelimen jonka annan vaihtohyvitykseen niin tarviiko se olla ostettu dnalta 2. Toimiiko Vaihtohyvitys alennuksena vaikka jos menen dna kauppaan ja ostan puhelimen ja sitten annan vanhan puhelimen myyjälle niin saanko alennusta heti ku ostan uuden puhelimet (kertamaksu)?

Kommentit

• Vaihtolaitteen ei tarvitse olla Dna,lta ostettu.
    Hyvityksen saat paikanpäällä Dna kaupassa.
    Tuolta voit katsoa vaihtohyvityksen nykyisestä laitteestasi.

DNA | Vaihtohyvitys
  • Hei Aku!

Kuten BQ24 jo kertoikin,vaihtoon tuotavan puhelimen ei tarvitse olla DNA:lta ostettu. Kun tuot vanhan puhelimen vaihtoon samalla kun ostat DNA Kaupasta uuden puhelimen, saat uuden laitteesi edulliseen vaihtohintaan.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Saanko alennuksen uudesta puhelimesta vanhan palauttamalla jos kyseessä ei ole kertamaksu ja maksan laitteen osissa
    Anna
  • Moi Anna!

Vaihtohyvityksen saat uuden puhelimen kuukausimaksuista myös siinä tapauksessa, että ostat laitteen maksuaikasopimuksella.
    DNA Ida S palveluasiantuntija