Vaihtohyvitys

1. Puhelimen jonka annan vaihtohyvitykseen niin tarviiko se olla ostettu dnalta 2. Toimiiko Vaihtohyvitys alennuksena vaikka jos menen dna kauppaan ja ostan puhelimen ja sitten annan vanhan puhelimen myyjälle niin saanko alennusta heti ku ostan uuden puhelimet (kertamaksu)?

Kommentit

• Vaihtolaitteen ei tarvitse olla Dna,lta ostettu.
    Hyvityksen saat paikanpäällä Dna kaupassa.
    Tuolta voit katsoa vaihtohyvityksen nykyisestä laitteestasi.

DNA | Vaihtohyvitys
    BQ24
  • Hei Aku!

Kuten BQ24 jo kertoikin,vaihtoon tuotavan puhelimen ei tarvitse olla DNA:lta ostettu. Kun tuot vanhan puhelimen vaihtoon samalla kun ostat DNA Kaupasta uuden puhelimen, saat uuden laitteesi edulliseen vaihtohintaan.