Siirry uusimpaan kommenttiin
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Vain ääni kuuluu ja tekstitys näkyy

Wbox HD3 digiboksi kytkettynä Philips 32 telkkariin; kaikki toimii hyvin.

Mutta kun laitan HDMI kaapelin kiinni Samsung SyncMaster 2333HD näyttöön, vain ääni kuuluu ja tekstitys näkyy, ei kuvaa.
Wbox HD3 digiboksin valikkotekstit näkyvät normaalisti.

Missä vika? Koitettu kahdella eri HDMI kaapelilla samalla tuloksella.

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.