Valitsemaanne numeroon ei oteta puheluita

Miksi jonkun soittaessa minulle, kuuluu soittajalle ääni "valitsemaanne numeroon ei oteta puheluita"? Tekstiviestit kyllä tulee läpi ja itse pystyn soittamaan normaalisti.

Kommentit

• Tiedote voi kuulua, jos olet heikolla kuuluvuusalueella eivätkä puhelut tule sen vuoksi sinulle läpi. Kuulostaa kuitenkin oudolta, jos samaan aikaan itse pystyt soittamaan.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Puhelimessa voi olla päällä.
    Jokin esto,profiili,palvelu.
    Joka ei jostakin syystä ota puhelua vastaan.
    BQ24
  • "Tiedote voi kuulua, jos olet heikolla kuuluvuusalueella eivätkä puhelut tule sen vuoksi sinulle läpi."

Siis hetkinen.... Eikös silloin kun ollaan heikossa tai olemattomassa kentässä, pitäisi kuulua sellainen tiedote jossa kerrotaan että "Numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä"? Niin ainakin tähän asti on ollut.
    Jari
  • josku on serkullani käynyt, ettei voimut soittaa minulle ollenkaan, mutta pystyi lähettämään tekstareja ja syynä oli, että oli numero laitettu ilman +358 alkua eli vain 0... jne. Kun sen laittoi, mimi johan tomi. Olisikohan tästä kyse.
    mie
  • Jari on aivan oikeassa. Mikäli puhelin on kuuluvuusalueen ulkopuolella, tiedote on numeroon ei saada yhteyttä.

Tähän numeroon numeroon ei oteta puheluita tiedote kuuluu, kun saapuvat puhelut on estetty.

Eston on voinut kytkeä tilaaja itse. Voi olla, että hän ei esimerkiksi halua vastaanottaa puheluita ulkomailla. Hän saattaa olla kokouksessa ja tarvitsee internet-yhteyden, jolloin puhelimen lentotilaa ei voi käyttää saapuvien puheluiden torppamiseksi.

Eston on voinut kytkeä myös operaattori, mikäli lasku on jäänyt maksamatta tai liittymää on käytetty tietoliikenteen häirintään.
    irritus
  • Selvis tämäkin ongelma kun aikansa puhelimen asetuksia tonki. Oli päällä joku vastaanotettavien äänipuheluiden esto. Jännä vaan kun sen kytkemiseen tarvitsi salasanaa, että miten lie vahingossa semmosen päälle saanut. Nyt kuitenkin toimii taas normaalisti.