Välityspalvelimen osoite?

Ammattikorttini uusinta ei onnistu (Vrk:ssa). Herjaa välityspalvelimesta. Minkä osoitteen annan (Win 10) välityspalvelinasetuksiin?
Timo Suhola Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Timo, asetuksia ei tarvitse vaihtaa, oletuksena tuo käyttää DNA:n asetuksia. Jos jotkin verkkosivut eivät suostu toimimaan, käynnistä sekä tietokone että modeemi uudelleen
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Ehkä kaukaa haettu, mutta joillakin on DNS ongelmat korjaantunut kun vaihtoivat mesh purkista 192.x.x.x-osoitteen osoitteeseen 10.10.20.x.
    PW
  • Että vain missä se välipalvelimen osoite lukee modeemissa

Eric
  • Ei proxy-asetusta modeemissa ole. Ota se tietokoneesta pois päältä. Nykyisillä nopeuksia proxy:ä ei kannata käyttää (vanhenee jolloin yhteys ei onnistu ja nopeuttaa minimaalisesti).
    PW
  • DNA ei proxyä tarjoa. Voit halutessasi käyttää haluamaasi Proxyä.