Valkeakoski 5G

Hei,

Valkeakoskelle, Kärjenniemeen (Yli-Nissi) on rakenteilla DNA:n masto. Onko sinne tulossa 5G, 4G, vai jotain muuta? Ja millä aikataululla?

Kommentit

• Hei! Ainakaan alueelle ei ole tällä hetkellä merkattu rakenteilla olevaa tukiasemaa joten tuo voi olla vasta suunnitteilla eikä tarkkaa paikkaa ja aikaa ole vielä antaa
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Masto on jo täydessä korkeudessa ja lehtitietojen mukaan DNA:n...
    Sorbas
  • Tolppa pitää pystyttää ensin ja sitten vasta muut laitteet. Ilmeisesti laiteasennukset eivät vielä ole valmiit eikä tukiasema ole verkossa.
    Veikko
  • Käsitän kyllä, että masto ei ole käytössä, jos antennit puuttuu. Itseäni vain kiinnostaa, että onko tulossa 5G, vai sidonko itseni vielä kilpailijan lankanettiin määräajaksi.
    Sorbas