valokuitu plus 200m asennus kerrostaloon

tarvitseeko olla esim ethernet pistokkeita valmiiksi ja pitääkö olla isännöitsijän lupa

Kommentit

• Kiinteisö pitää olla liitettynä DNA:n kaapeliverkkoon. Toteutus voi olla modeemilla tai ethernetillä. Modeemitoteutukseesa tarvitet modeemin. Jos nämä ehdot täyttyvät, voit tilata yhteyden suoraan DNA:lta.
    Jos kiinteistö ei ole liitettynä kaapeliverkkoon, liittymispäätöksen tekee yhtiökokous.
    Ethernet pistokkeita ei tarvitse olla. Silloin kaapeliverkko toteutetaan modeemitekniikalla.
    PW
  • Moikka! Taloyhtiö tarvitsee olla kytkettynä DNA:n verkkoon jotta yhteys ylipäätään toimii: https://www.dna.fi/taloyhti%C3%B6t