Valokuitu Plus EX400

Jos sammutan 2,4ghz kanavat modeemista jotka oletuksena päällä niin suurin osa laitteista edelleen yhdistää Wi-Fiin. Ainoastaan iPad jättää yhdistämisen tekemättä, ja väittää että väärä salasana 5ghz verkkoon (johon kaikki muut laitteet samalla salasanalla pääsevät liittymään).

Sammuttaisin mielelläni nuo 2,4ghz kanavat siksi pois, että samassa verkossa olevat Sonoksen kaiuttimet mielellään menevät 2,4ghz kanavaan kiinni ja puhelin 5ghz verkkoon enkä tiedä voiko tässä pakottaa tiettyä laitetta tiettyyn verkkoon kiinni mitenkään järkevästi, eli musiikin toistaminen menee hankalaksi. iPad kadottaa myös toisen 5ghz verkon broadcastingin näkyvistä.

Kaikki palaa normaaliksi jos resetoi modeemin, mutta jälleen tuo yllä kuvattu ongelma kaiuttimien ja puhelimien olemisesta eri verkossa palaa, ja myös väärä salasana ongelma. Myös jos 2,4ghz kanavan kytkee takaisin päälle ongelma poistuu iPadin osalta, jonka jälkeen se näkee myös toisen 5ghz kanavan ja sama salasana toimii edelleen kaikkiin.

Kaikki laitteet on päivitetty viimeisimpiin versioihin.