Siirry uusimpaan kommenttiin

Valokuitu Plus liittymän lähetysnopeus jatkuvasti alle minimin.

En tiedä mitä te korjasitte kaapeliverkon palveluissa täällä 90570 alueella, mutta on siitä lähtien taas olleet lähetysnopeudet naurettavan alhaiset. Päivällä 9-10 Mbps, keskellä yötä maksimi 35, kun luvattu miniminopeus pitäisi olla 70 Mbps gigan yhteydelle. Ja nämä on suoraan modeemista kaapelin kautta.
Tellu

Kommentit

 • Sama häikkä on 90250 alueella... 100megainen toisii täysin joka tulee puhelinpistokkeen kautta
  Sami
 • Hei!

  Tällä hetkellä ei ole tiedossa mitään yleistä vikaa tai huoltoa siellä suunnilla. Tästä kannattaa olla yhteydessä suoraan asiakaspalvelumme vikapäivystykseen maksuttomassa numerossa 0800 300 500 jonka kautta saadaan myös tarvittaessa tehtyä vikatikettiä. Kiitos!
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Nopeudet korjautuivat lopulta, mutta sitten alkoi toinen ongelma. Nyt netti pätkii joka päivä, useammankin kerran päivässä netti katkeaa muutamaksi sekunniksi ja joskus minuuteiksi. Tämä tapahtuu yleensä myöhään illalla ja yöllä kun pelien ja streamauksen takia on netti kovemmassa käytössä.

  Kontrolloiko DNA nettikaistoja täällä alueella tai jotain?
  Tellu
 • Kannataisi ehkä ennen pelin aloittamista tyhjentää selaimen välimuisti. Voihan se olla että peliserverikin ylikuormittuu.
  PW
 • Tämä netin katkeilu tapahtuu samaan aikaan kaikilla laitteilla. Minun ja mieheni tietokoneilla(ethernet) sekä puhelimissa(wifi).
  Tellu
 • Hei Tellu,

  Olethan puhelimitse yhteydessä maksuttomaan vikanumeroomme 0800 300 500 niin selvitellään tilannetta tarkemmin, kiitos.
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.