Valokuitu plus pätkii.

Tervehdys.

Ongelmana siis netin pätkiminen. Modeemin resetointi auttaa aina hetkeksi aikaa. Modeemin mallina on Sagemcom F-3890v3. Kävin modeemin asetuksia läpi ja kohdasta Internet connectivity -> DOCSIS -> Connection löytyy signaali tiedot. Yhteyden pätkiminen alkaa samalla kun Channel id.3 perään ilmestyy ''Total Uncorrectables'' virheitä. Muiden kanavien kohdalla arvona on 0. Download nopeus tippuu reippaasti alle 100Mbitin. Liittymä on 400mbit / 40mbit. Aikaisemmin toiminut ilman ongelmia. Ja nopeudet pyörineet 370mbit / 30mbit paikkeilla.

Lähdetäänkö vikaa etsimään modeemista vai itse valokuituyhteydestä?