Vanha DNA Hubi päivitys versio 2.8.0

Äsken oli tarjolla vanhaan Hubiin päivitys 2.8.0.

Mitä tuo päivitys pitää sisällään?
Siitä ei ole tietoja tuolla päivitykset -sivustolla:

https://www.dna.fi/tuki-dnatv-ja-hubi-paivitykset

Mika Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Päivitys jaetaan porrastetusti kaikille DNA Hubi -laitteille tiistaista 7.12. alk. Päivityksessä on mm:

• Parannuksia mm. ohjelmaoppaaseen ja katso jälkikäteen -osioon
    •
    • Virheenkorjauksia

Ensio Käämi
  • @Ensio Käämi

Huomasin koska nyt on laitettu tietoja päivitykset -sivulle.

Mika
  • @mika
    jep nuo tulee aina viiveellä tuonne listoille (jos tulee). 😉

Ensio Käämi
  • olipas tyhjentävä logi, löytyy parannuksia ja virheenkorjauksia

Saisiko niitä pyydettyjä toiminnallisuuksia? Todellisia korjauksia kaikkiin suoratoistopalvelu appeihin, erityisesti HBO ja disney.

onko muistiongelma korjattu?
    Tuomas
  • Ainakin Guide teki vielä 2.8 versiollakin heti pikku selailulla 3 outoa hyppyä 1 kanavalta, 2 kertaa TLC:lle ja kerran Kutoselle. Ihan vaan selasin kanavia vasemmalle ja oikealle. No, ei sitten tuohon sattunut olemaan korjausta.
    Masa
  • ...ja nyt guide meni sellaiseen tilaan, että vasemmassa reunassa näkyy vain yhden kanavan ohjelmatietoja (MTV3), muiden kanavien tilalla mustaa ruutua ja keskellä pyörii pinkki palikka-animaatio, tätä on jatkunut nyt 8 minuuttia... ok, no peruutusnapilla lähti tuosta pois ja uudestaan guiden avaamalla taas "toimii". Ei oikein lupaavalta vaikuta guiden osalta, vähän tuntuu kuin olisi mennyt jopa huonompaan suuntaan.
    Masa
  • @Ensio Käämi

Se viive on ollut yleensä 1-3 kuukautta.

Mika
  • Hei,

Tosiaan uusi TV Hubi 2.8. versiota on alettu jakamaan. Siinä on mm.

• Parannuksia mm. ohjelmaoppaaseen ja katso jälkikäteen -osioon.
      • Ei näytetä tuplia meneillään olevista ohjelmista jossain tapauksessa. EPG fokus ei häviä
    • Kaukosäätimen akun varaustason ilmoitus (Hubi 2)
    • Virheenkorjauksia

DNA TV kehitystiimi
  • Hyvä kehitystiimi,Googlen tietoturva päivitykset olisi hyvä laittaa kyseiseen lootaan.Tahtovat olla sieltä sieltä jostakin,näin ihan tietoturva syistä...
    TJT
  • Päivityksen jälkeen Logitech Harmonyn yleiskaukosäätimen ok-painike ei enää toimi kaikissa tilanteissa, vaan toimii esim. DNA Home -sivulla kuvakkeiden uudelleen järjestelijänä. Uudelleenohjelmointi Harmony-softan kautta ei fiksaa sitä. Oma säädin toimii.
    Mikko