"vanha" DNA tv

Dna tv tallenteiden katselu ei onnistu Samsung S2 tabletilla. S9 puhelimella kyllä toimii. Sama versio sovelluksesta. Eilen kuitenkin vielä toimi. Myöskään suoratoisto ei toimi. Se pinkki palikka vaan pyörii joka kohdassa. Mitä tapahtunut?

Kommentit

• Hei, auttaako laitteen uudelleenkäynnistys tai DNA TV:n uudelleenasennus? Antaako sovellus mitään virheilmoitusta?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Unohtui laittaa, että nämä kaikki mainitsemasi temput tehty. Pinkki palikka vaan pyörii ja lukee ladataan, eli ei tule mitään virheilmoitusta.
    ?
  • Poistin wifin ja heti alkoi toimia. Modeemi sammutettu, päälle ja alkoihan vanha tablettikin toimimaan myös wifin kautta. Olisihan toi täytynyt tajuta jo ennen kuin kysyin, sorry 😀