Vanha DNA TV Hubi päivitys, maaliskuu 2020

DNA / Ville Partanen avaa jokaisen DNA TV Hubi päivityksen yhteydessä oman keskustelun. Tämä keskustelu on avattu 10.3.2020.

Vanha päivityskeskustelut suljetaan viimeistään muutama päivä sen jälkeen kun, kun uusi keskustelu avataan.

Tämä ketju koskee vanhaa DNA TV:ä eli tuotetta joka on ostettu ennen 13.2.2020. Mikäli olet ostanut tuotteen tämän jälkeen tai olet siirtynyt uuden DNA TV:n käyttäjäksi niin keskustelu DNA TV:ä löytyy täältä:

https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/uuden-dna-tv-myynti-alkaa-1322020/

DNA TV -hubin applikaatiopäivitys. Alla olevat tiedot päivitetty 10.3

Nyt käytössä oleva DNA TV versio: 1.0.36

Julkaisuajankohta: Jaossa alkaen 9.3

Uusimman version löydät seuraavasti: Avaa DNA TV sovellus > paina menu > DNA TV asetukset > Tarkista päivitykset

Päivityksen sisältö:
  • Viallinen Play kaupan linkki poistettu
  • Cirkus ohjelmakirjasto poistunut DNA valikoimasta joten linkki poistettu
  • Jos asiakas siirtyy uuteen DNA TV tuotteeseen ja vanha DNA TV tunnus menee kiinni, Hubi ohjaa automaattisesti Android päivitysisivulle

HUOM: Laite kannattaa käynnistää uudelleen DNA TV päivityksen jälkeen.

DNA TV -hubin firmware / Android-päivitykset. Alla olevat tiedot päivitetty 6.11

22.10 eteenpäin jaossa Android N eli kokonaan uusi Android versio. Numero 7.1.1.

Päivityksen sisältö:
  • Mustaa ruutua DVB tai IPTV kanavilla ei tulisi esiintyä lainkaan
  • Hubin ei pitäisi hyytyä kesken käytön eli virtoja ei pitäisi joutua ottamaan irti
  • Netflixin ”haluamaasi sisältöä ei voida näyttää….” virheen esiintymistodennäköisyys laskee todella paljon
  • Kovalevyn ei pitäisi kadota tai hävitä
  • Kerta sekä jatkuvat kovalevytallenteet toimivat luotettavammin
  • Vihreä LED ei syty itsekseen keskellä yötä jos kovalevy kytketty (jos valo syttyy, tallennuksessa on todennäköisesti konflikti)
  • Netflixissa toimii HDR (edellyttää kalleinta Netflix profiilia)

DNA suosittelee päivittämään firmwaren sillä se parantaa merkittävästi laitteen luotettavuutta.

Seuraavat kehitysversiot tulevat uudelle DNA TV:lle joten DNA suosittelee siirtymään uuteen DNA TV tuotteeseen. Uudessa tuotteessa on merkittävästi lisää uusia ominaisuuksia.

Siirto onnistuu soittamalla asiakaspalveluun. Soiton aikana vaihdetaan kodin laajakaista ja DNA TV yhdellä kertaa. Tarkistamme, että netin nopeus on kohdallaan ja että asiakkaalla on uusi ja laadukas modeemi. Samalla myös muutetaan mahdolliset lisätuotteet kohdalleen kuten maksu TV paketit ja mobiililaajakaistat. Muutoksen myötä asiakkaalle tulee uusi 24kk määräaika.

Mikäli asiakkaana et halua uusia laajakaista- ja TV tuotteita voit jäädä odottamaan DNA:n tekemään siirtoa. Siirrot aloitetaan kevään aikana. Tällöin tuotteen määräaika ja hinta ei muutu mutta saat käyttöösi uuden DNA TV:n.

DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Miksi tuosta päivityksestä ei ole tietoa tuolla päivityssivustolla?

https://www.dna.fi/tuki-tv-hubi-paivitykset

Pekka
  • Eilen tuli päivitys, ei muuta huomioitavaa kuin nuo pari kuvaketta poistunut.
    Tuolla ylempänä lukee kovalevyn ei pitäisi hävitä, se huvittaa, kun juurikin tuon lokakuisen päivityksen jälkeen se alkoi hävitä, sitä ennen toimi.
    Minä ostin tuon kovalevyn syyskuussa, eli sain kuukauden nauttia sen toimivuudesta. Nyt sillä ei ole ollut mitään virkaa, kun ei voi luottaa, että haluttu ohjelma tallentuu sinne, olen käyttänyt vanhaa tallennintani, se toimii kuin junan vessa.

Dna:lle kuitenkin raha kelpaa joka kuukausi tuosta levystä vielä syyskuuhun -21 asti, kiva juttu. 👎🤬
    Rami
  • Niinpä, ei vaikuttanut päivitys ainakaan positiivisesti kovalevyyn. Hubi hukkaa kovon vähintään kerran vuorokaudessa, seurauksena joko ajansiirron toimimattomuus tai totaalinen levyn katoaminen. Korjauksena toimii useimmiten vain buutti tai virtabuutti.

@Ville Partanen:
    Testatkaa tällä kertaa kunnolla uuden hubiohjelmiston kovalevy-yhteys myös täydellä levyllä ja samanaikaisella tallennuksella ja ajansiirrolla! Kysymys ei ole rikkinäisestä levystä vaan vanhan hubiohjelmiston kyvyttömyydestä pitää yllä luotettavaa yhteyttä levyyn, näin sanon muutaman kymmenen vuoden kokemuksella it-alalta.
    Max
  • Ja miksi on niin vaikea laittaa tuonne päivityssivustolle tietoa tuosta uusimmasta päivityksestä?

https://www.dna.fi/tuki-tv-hubi-paivitykset

Pekka
  • Terve!

Uusi hieno päivitys ja kovat odotukset, samalla takaraivossa pieni pelko, että näinköhän tälläkään kertaa..

Oliko teillä tarkoitus, että asetukset/sovelluskauppa veisi johonkin tämän päivityksen myötä vai onko jäänyt kehitystyö kesken? Nythän Netflix on ainut suoratoistopalvelu mihin uuden alustan alta pääsee. Miten lisään Viaplayn listaan? Liitteenä kuvat. Päivitys ladattu tänään 11.3. Klo 21.00jälkeen. Ps. Laite käynnistetty päivityksen jälkeen uudelleen

Tero K.
  • Hei,
    Haluaisin saada sen aiemman EPG aikalinja ominaisuuden takaisin. Uudella 4kpl kanavia kerralla näkyvissä ja siirtyminen hidasta uusiin 4kpl kanaviin ja kuitenkin haluisin rullata ohjelmat lävitse aina viasat historyyn asti eli kuljen kanavien 1- 400+ välillä ja punainen aika viiva kertoisi missä kello menee ja voin nähdä, koska uudet ohjelmat alkavat ja mitkä olivatkin jo nauhoituksessa. Vanha oli parempi.

Nyt käyttökokemus on sama kuin yrittäisi lukea vanhaa isoa hesaria wc paperi hylsyn lävitse eli ei oikean näe mitään nopealla vilkaisulla.

Janne
  • Minulle tuota päivitystä ei ole tullut. Ei löydy vaikka olen käynyt tarkastamassa päivitykset. Milloin mahtaa tulla, on kuitenkin laitettu jakoon jo reilu viikko sitten. Ja turha sanoa että soita asiakaspalveluun, kun en aio jonottaa/maksaa kun vika ei ole minun aiheuttama.
    Ulla
  • Ei ole tullut minullekaan, soitin aspaan aamulla.
    Samat liirumit (tyhjennä välimuisti jne...) lateli joku lomalata just tullut, oli melko pihalla vilä lomalainen.
    Mutta ihmettelyni jälkee odotutti hetken ja sanoi tarkistavansa asian, mistä lie tarkistanut, kun sitten kertoi, että tulossa on jahka kerkee. Ei kaikille yhtäaikaa.
    Laskutusta myös ihmettelin, ei sekään oikein selvinnyt, no ehkä vielä loma rasittaa.
    Pertti O
  • Kumma kun muut päivitykset on tullut jo julkaisupäivänä ja nyt luulisi päivitettäviä laitteita sillä päivityksellä olevan vähemmän, kun osalla jo uusi dna tv. Itse en ainakaan päivitä siihen ennen kun toimii myös kovalevy siinä.
    Ulla
  • Kovalevy episodista myös kyselin, ei osannu siitäkään mitään kertoa, muuta kun sen että ei ole aikataulusta tietoa.
    Pertti O
  • Moikka! En ole seurannut päivityksiä pariin kuukauteen, mutta jos päivitän tähän uuteen niin 1) toimiiko HBO vieläkään 2) toimiiko chromecastin peilaus 3) toimivatko nämä edellä mainitut uudessa DNA TV-hubissa?
    Jay Electronica
  • @ Jay ....

Se on tuo toinen ketju, missä puhutaan uudesta DNA tv:stä.

https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/uuden-dna-tv-myynti-alkaa-1322020/

Pertti O
  • *piti kirjoittaa ’uudessa päivityksessä’, ei ’uudessa hubissa’. Mun vika! :).
    Jarno Kujanpää
  • Uusin päivitys (DNA TV versio: 1.0.36) on julkaistu 9.3.2020 eikä siitä ole vieläkään mitään tietoa tuolla päivityssivustolla vaikka eletään jo 20.3.2020:

https://www.dna.fi/tuki-tv-hubi-paivitykset

Nopeaa toimintaa DNA:lta.
    Pekka
  • No eihän sitä ole edes jaettu kaikille ja kun kyselin sen parään asiakaspalvelu vastasi, että päivitys pieni ja aikataulusta milloin saisin sen ei mitään tietoa. Niiden palvelut vain huononee ja selitykset sen mukana.

Ulla
  • Parempi kun ei tule, kun nyt tuntuu toimivan edes jotenkin 😀
    Arppa
  • Chromecast lopetti taas toiminnan, ei auta sovelluksen tietojen tyhjäys.
    Onko korjausohjeita ?
    Waari
  • @ Ville P ja DNA yleensä.

Missähän tämä päivitys viipyilee ?
    Eikai tässä uskalla edes haaveilla siirtymistä Uuteen versioon ennen kun tämä helpottava versio on päivittynyt.
    Toivottavasti päivitys ei sitten pilaa nyt toimivaa kokonaisuutta.
    Haluttaisi jo päästä sitä Uutta testailemaan ja kehumaan (moittia sitä ei kaiketi tarvitse)
    Kehitystarpeita siihen jo olisi
    -äänenvoimakkuuden säätö hubilla lineaariseksi, noin niinkun päällimmäisenä
    (taitas olla satakunta muutakin, mutta niistä sitten kun päivitykset on tehty)

ps. onko tämä helpottava päivitys mahdollista poistaa jos kaikki menee päin sitä kuuluisaa per.....

Pertti O
  • Koska tämä saatanan hubi alkaa toimia niin kuin on luvattu !!!!
    Miksi vanhat asiakkaat ovat eriarvoisessa asemassa uusiin nähden uuden dna-tv:n
    softan jakelussa, se on ihan vit,, väli onko asiakkuutta jäljellä 2 tuntia vai 2 vuotta.
    Vanhat asiakkaathan ovat tuonkin softan kehityksen maksaneet.

Koska alkavat esim. ohjelmatiedoissa näkymään kausi ja jakso tiedot, myös maksu kanavilla ????

Aikoinaan kun otettiin dna-tv, niin sanottiin että mobiili versiossa on samat toiminnot kuin hubissa ja paskan maku mobiilissa ei voi katsoa kaikilla kanavilla edes suoratoistoa, eikä edes kaikki maksukanavat näy kanava listalla !!!
    Fubar