Vanhan älypuhelimen määritelmä

DNA on luvannut uuden puhelimen ostajalle vanhasta älypuhelimesta vähintään 30 euroa hyvitystä. Yritin ostaa Nokia 7.1-puhelimen. Kauppoja ei tullut, koska myyjä vaati, että vanhassa älypuhelimessa tärkeimpänä vaatimuksena on kosketusnäyttö.
Tutkin netistä, mitä tarkoitetaan älypuhelimella. Kosketusnäyttö ei ollut mitenkään vaadittuna piirteenä esillä.
Näyttää siltä, että hyvin vaatimattomia puhelimia on pidetty älypuhelimina verrattuna tarjoamiini puhelimiin.
Nokian kommunikaattori-sarjaa on pidetty 1990-luvulla älypuhelinsarjana.
DNA:n tarjouksessa on sana VANHA. Mitä DNA tällä tarkoittaa?
Älypuhelimilla näyttää henkilöstä riippuen olevan erilaisia määritelmiä. DNA:n kosketusnäyttövaatimus ei näytä olevan mitenkään älyllinen vaatimus.
DNA voisi tarkentaa, mitä se tarkoittaa vanhalla älypuhelimella.
Ymmärtämätön Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Siinä taas DNA myyjä puhui paskaa.
    Missään ei määritellä kosketusnäytöstä.
    Otamme vastaan kaikki puhelinmallit.

Imgur: The magic of the Internet

Tombstone
  • Hei!

Määrittelemme älypuhelimeksi puhelimet, joissa on sovelluskauppa sekä sovellusten moniajo. Tällä määritelmällä esim. Nokian Symbian 60 -puhelimet (N-, E ja osa C-sarjan puhelimista) lasketaan älypuhelimiksi kuin myös kaikki Android- ja iOS-laitteet.

Pahoittelut mikäli myyjä on antanut DNA Kaupassa virheellistä tietoa tämän suhteen. Kannattaakin käydä DNA Kaupassa vielä uudelleen jos kaupat jäivät viime kerralla virheen takia tekemättä. Päivityspäivät on voimassa vielä viikon loppuun eli 19.5. saakka.

DNA Hanna palveluneuvoja
  • Ilta-Sanomat julkaisi 22.11.2010 seuraavan uutisen:
    Nokia julkisti Nokia C2-01-puhelimen, joka on Nokian halvin älypuhelin. Pitääkö DNA kyseistä mallia älypuhelimena kuten Nokia itse?
    Hämmästyttää, että DNA pörssiyhtiönä takertuu pikkuasioihin eikä tee kauppaa vaan vaikeuttaa asiakkaan kaupankäyntiä juoksuttamalla asiakasta aiheuttaen asiakkaalle kustannuksia. Mielestäni Elisalla on paras ns pelisilmä ja DNA on toisena ja Telia on kolmantena.

Ymmärtämätön