Vanhan hubin sovellukset lakkasivat toimimasta(HBO, PRIME, DISNEY+)

Viikko sitten vielä katselin Westworldin finaalin hubin kautta. Tällä viikolla nämä yllämainitut sovellukset lakkasivat toimimasta. On dataa resetoitu, tehdasasetukset palautettu jne. Ainoa mikä toimii on Netflix, joka on toki jo sisäänrakennettu hubiin. Onko tässä nyt tehty niin että pakotetaan ihmiset päivittämään uuteen hubiin?

Miksu

Kommentit

• Ei DNA pysty millään edes estämään noiden toimintaa android puolella. Siinä vaiheessa kun sovellus ei tue enää vanhaa Android TV 7 versiota, ne lakkaa toimimasta. Siihen DNA voi kyllä vaikuttaa tuomalla hubille sen 3 vuotta lupaamansa Android 9:n!

Ainakin uusin versio HBO Maxista ja esim. Viaplay toimi juuri testatessa... muihin kolmannenosapuolen sovelluksiin ei ole tilausta tällä hetkellä.
    Jack