Vanhan numeron säilyttäminen..

Moro. Minulla on nyt käytössäni toisen operaattorin pre-paid liittymä,mutta haluaisin säästää vanhan numeroni. Onnistuuko tämä teillä?

Kommentit

• Hei Sami, tarkentaisitko hieman mitä siis haluat tehdä? Jos kyse on toisen operaattorin prepaid -liittymästä, riippuu tämän siirrettävyys täysin operaattorista. Numeron siirto ei kaikilla prepaid liittymillä ole mahdollista
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Moi.
    Eli tarvitsen saman numeron(prepaid) saunalahti. Uuteen puhelimeeni ei mahdu nykyinen sim kortti. Elisalla ei onnistunut kyseinen vaihto..
    sami
  • Kun kyse on Elisan liittymästä niin emme valitettavasti voi tämän asian kanssa auttaa, voit toki tiedustella heidän asiakaspalvelustaan onko prepaid liittymälle mahdollista tehdä numeronsiirtoa, kuten DNA:n rekisteröidyille prepaid liittymille.

Jos numeronsiirto on mahdollista niin voit tehdä tilauksen laskutusliittymästä, numeronsiirto prepaid liittymäksi ei vastaavasti ole mahdollista vaan numerot ovat ennaltamääriteltyjä aloituspakkauksessa
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Selvä homma. Kiitos!
    sami