Vanhenevatko tallennussäännöt?

Vanha DNA-tv / hubi ja kovalevy:
Osaako joku kertoa vanhenevatko DNA-tv:n tallennussäännöt? Ainakin osa tallennussäännöistä oudosti vain häviää. Näin kävi mm. vastikään kun eräs maksukanavalla tullut sarja oli tauolla ja uudelleen alkaessaan ei enää automaattisesti tallentunutkaan (kovalevylle). Siis johtuuko tallennussäännön katoaminen tuosta katkossa sarjasta vai siitä että oikeasti "vanhentunut"? Ainakaan en ole nähnyt verkkotallenteiden puolella vastaavaa, pikemminkin aina päinvastoin.

Kommentit

 • Ei näköjään tiedä kukaan palveluneuvojistakaan, siis Hanna, Iiro, Ida S, Hanna-Mari ja Ida T jotka ihan listattuna nytkin "Vastaamme kysymyksiisi" -osiossa. Toivotaan että joku viitsii edes vähän nähdä vaivaa ja selvittää asian, JOSKUS.
  A-P
 • Käsittämätöntä tämä DNA-väen tietämättömyys, osaamattomuus ja haluttomuus palvella maksavia asiakkaitaan.
  A-P
 • Hei!

  Pahoittelut vastauksen viivästymisestä! Tallennussääntöjen suhteen ei ole tiedossa mitään aikarajaa milloin nämä ns. vanhenisivat ja poistuisivat itsekseen. Itse tallenteet säilyvät kahden vuoden ajan. Jos vastaava tilanne on siis sinulle sattunut niin suosittelen olemaan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme tarkempien tietojen kanssa, että voidaan selvittää mistä tallennussäännön pois tippuminen on aiheutunut.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • @DNA Hanna
  Asiasta olen raportoinut asiakaspalveluun. Vastauksen sieltä saa jos sattuu sellainen aito asiakaspalveluhenkilö langan päähän, näin ei vain ole kohdallani sattunut.

  Nyt tuntuu sinunkin vastauksesi asian kiertämiseltä. Lisäksi siinä on mielestäni asiavirhe. Aloituksessan viittasin nimenomaan kovalevytallenteisiin, niihin ei käsittääkseni pääse kukaan muu kuin minä - väitteesi tallenteiden poistumisesta kahden vuoden jälkeen täytyy koskea ainoastaan verkkotallenteita, eikö niin?

  A-P

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.