Vanhojen yhteystietojen yms. siirto Huawei Honor 7:sta Samsung Galaxy 50:eeN?

Ostin uuden puhelimen ja samalla vaihdoin myös liittymän DNA:lle. Vaihdoin uuden sim-kortin suoraan uuteen puhelimeen ja vanha on paikoillaan vanhassa puhelimessa. Nyt käynnistin lataamisen jälkeen uuden puhelimen ja yritän siirtää vanhasta puhelimesta tietoja uuteen. Mikä yhteys minun pitää valita jotta saan tiedot varmasti siirtymään uudelle puhelimelle? Uusi puhelin ehdottaa langatonta vaihtoehtoa tai kaapeli ja usb-liitäntää, mutta en tiedä kumpi toimii eri valmistajien puhelinten välisessä tiedonsiirrossa??

Kommentit

• Hei Kat! Voit kopioida yhteystiedot Google tilillesi vanhassa puhelimessa, jolloin nämä ovat käytössä myös uudessa puhelimessa kun kirjaudut sillä Google tilille