Verkkokaupasta liittymän ostaminen

Jos ostan uuden liittymän verkkokaupasta, tuleeko postissa uusi SIM-kortti liittymällä vai saanko sen heti käyttööni nykyiseen SIM-korttiini?

Kommentit

• Moi, verkkokaupasta voi ostaa vain kokonaan uuden liittymän uudella numerolla tai siirtää numeron toiselta operaattorille. Tällöin tulee aina uusi sim-kortti, kun kyse on uudesta sopimuksesta. 😀

Jos liittymäsi on jo DNA:lla, ja tahdot vain vaihtaa liittymätyyppiäsi, olethan asiakaspalveluumme yhteydessä, homma hoituu sitä kautta.
    Asiakaspalveluumme saat näppärästi yhteyden esimerkiksi puhelimitse 044 144 044 tai OmaDNA -sovelluksen chatillä (sovellus ladattavissa Androidille Play -kaupasta ja iOSille AppStoresta).