langattoman verkon 5 GHz -taajuus kadonnut

5G hävinnyt käytettävien verkkojen listalta...kyse on taloyhtiön tarjoamasta liittymästä. Viikonloppuna olen käyttänyt 2G paremman puutteessa mutta 5G ei vieläkään ole ilmestynyt takaisin...vilahtanut vain parikertaa....

Seija Klemetti Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei, kyse on ilmeisesti langattoman verkon 5 GHz -taajuudesta?
    Auttaako, jos käynnistät modeemisi uudelleen? Jos uudelleenkäynnistys ei auta, kokeile vielä resetointia. Reset -nappula löytyy modeemin takaa ja sitä tulee pitää pitkään pohjassa esim. hammastikulla painaen.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Kannattaa myös kirjautua modeemin asetussivuille (ks. modeemin ohje) ja tarkistaa, onko 5G päällä. Mikäli ei, niin kytke se asetuksista päälle.

Allekirjoittaneella tippuivat äskettäin sekä 2,4G että 5G pois päältä. Ne sai takaisin päälle modeemin asetuksista.
    JH
  • Hei! Suuri kiitos teille neuvoista, joilla sain 5G:n takaisin! Osaan seuraavalla kerralla paremmin...SK

Seija Klemetti