Verkkotallennus ei onnistu

Miksi verkkotallennus ei onnistu vaikka sen pitäisi sisältyä hubin tilaukseen? Ostin DNA TV hubin 22.1 ja kytkin sen eilen kaapeliverkkoon ja modemiin. Kanavien katselu onnistuu mutta tallennusyrityksissä tulee vastaus "Verkkotallennus ei ole mahdollista".
Paavo Turakainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Paavo!

Pirautatko vikapalveluumme numeroon 0800 300 500, niin tutkitaan tarkemmin mikä tässä oikein on vialla. Kiitos!
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • "Verkkotallennus ei ole mahdollista" tulee useaan kertaan ja ainoa mikä sen hetkellisesti korjaa, on käyttää virtakaapeli irti seinästä. Saattaapi sen jälkiin hetken, jopa tunnin ajan toimia.
    Ylermi
  • Kappas vaan, tuli minullekin tämä vika. Jos yrittää laittaa jotain verkkoon tallentumaan, niin tulee tuo sama ilmoitus. Vanhoja tallenteita pystyy katsomaan, mutta ei poistamaan. Onko tuo saatu soittelemalla kuntoon vai onko tämä taas joku uusi "ominaisuus"?
    Matti
  • Pitkien puhelinsoittojen jälkeen dnan opas pyysi poistamaan ethernet-kaapelin kokonaan ja homma alkoi toimia.
    Paavo Turakainen