Verkon parantaminen meshin avulla

Pojalla ongelmaa pelaamisessa kun wifi ei riitä alakerran lankamodeemista yläkertaan. Olen ajatellut mesh-verkon rakentamista kahteen yläkerran huoneeseen. "150 megan" liittymämme antaa langallisenakin enimmillään nopeutta noin 23 M, viive on hyvällä tasolla. Mesh-purkit eivät varmaan yhtään tuota perusnopeutta enempää anna? Entä viive, pojan viive surkea, parantaisiko mesh-verkko viivettä?