Verkossa olevan ohjelmaoppaan muutos huonompaan suuntaan???

Verkossa olevan ohjelmaoppaan tvopas.dna.fi ulkoasu on muuttunut aikaisemmasta totaalisesti. Miksi näin?
Aikaisemmassa oppaassa kun kanavat olivat allekkain näki yhdellä vilkaisulla mitä ohjelmia eri kanavilla on meneillään. Nyt palstamallissa pitää selailla aivan turhaan oikealle ja vasemmalle.
Lisäksi aikaisemmin ohjelmat olivat kanavanumeron mukaisessa järjestyksessa nyt ei järjestyksessä tunnu olevan mitään logiikkaa (vai onko kanavapakettien mukaan?, joka tuntuu järjettömältä)

Oppaan asetuksista voi toki valita näytettävät kanavat, mutta miksi ei voi valita oppaan ulkoasua (vanhanmallinen/nykyinen). Miksei myös voi valita kaapelikanavien/antennikanavien väliltä, nyt kaikki kanavat on samassa läjässä.
Lisää valinnanmahdollisuutta kiitos.