VG50A-modeemin päivittäminen

Hei!

Yritän päivittää äitini VG50A-modeemia (versio R2) uuteen ohjelmistoversioon tämän ohjeen avulla:
https://www.dna.fi/documents/753910/853489/DNA+VG50+ohjelmiston+p%C3%A4ivitys+3.3.0+versioon+aiemmista+versioista.pdf/0b954383-8b52-b755-c28f-cfa31d1fe0fd

(Löydetty sivulta https://www.dna.fi/tuki-modeemit#ethernet kohdasta "Vanhemmat modeemit")

Ongelmaksi kuitenkin tulee ohjeen kolmas kohta, sillä modeemin hallintasivulla ei ole "Backup/Flash Firmware" -kohtaa System-valikossa ollenkaan. Sivulta puuttuu myös Services-valikko kokonaan sekä useita kohtia System-valikosta. Miten siis saan modeemin ohjelmiston päivitettyä vai onnistuuko se ollenkaan?

Nykyinen versio modeemissa näkyy olevan "VG50-WU7U_DNA1.5.6RC1-130704_1603".

Kommentit

• jos laite toimii älä päivitä, koska laite ei ole enää tuettujen listalla. jos ei toimi ole yhteydessä asiakstukeen ja pyydä uusi modeemi., huom jos laite on rikki Dna toimittaa uuden MAKSAA TIETYSTI. toinen tapa osta oma esim zyxel tai muu
    Tuomas Raatikainen
  • Jos nykyinen ohjelmistoversio on 1.x.x, lataa ohjelmisto VG50-WU7U_DNA-WELHOReitittavaETH1.7.3-150120_1401.w

PW
  • Hei!

Yllä oleva ei tainnut lukea viestiäni kunnolla, ongelmana kun tosiaan on etten voi tuota ohjelmistoa mihinkään ladata. Tuomaksen viesti tosin huomioitu, mutta eikö joka tapauksessa modeemin ohjelmiston päivittäminen olisi parempi vaihtoehto kuin vain käyttää laitetta vanhalla versiolla? Jonkin verran ongelmia laitteessa kyllä tuntuu olevan, sillä yhteys ei meinaa pysyä tasaisena millään vaan katkeaa kokonaan silloin tällöin...
    Jesse
  • Kyllä tuon pystyy lataamaan tietokoneen kiintolevylle ja sitten vaikka siirtää sen tikulle.
    Vai tarkoititko ohjelmiston lataamisella jotain aivan muuta?
    PW
  • No lataamisella tarkoitti modeemiin "lataamista". Kun ekassa viestissä lukee että modeemista puuttuu valikko josta flashataan firmis.
    JJJ
  • Minä oletin, että kysyjä on yrittänyt päivittää modeemia liian uudella versiolla, jonka päivitys ei puuttuvien valikoiden takia onnistu. Vanhemmalla versiolla päivittäminen saattaisi tuoda nuo puuttuvat valikot ohjelmistoon.
    Kannattaisi ehkä soittaa vikapalveluun ja kysyä sieltä neuvoa.