Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Viallinen puhelin

Hei! Tilasin Dna:lta Huawei p20 liten, huomasin että mitkään kuulokkeet ei toimi normaalisti. Voiko puhelimen vaihtaa samaan malliin?

Kommentit

  • Hei Pinja! Kaikissa puhelimen huoltoon liittyvissä asioissa sinun tulee kääntyä DNA Kaupan puoleen, laitteet lähetetään huoltoon valmistajan takuuehtojen mukaisesti
    DNA Iiro palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.