Viaplay - aktivointikoodi ei ole tullut sähköpostiin

Yritin ottaa 1 kuukauden ilmaisen viaplay sarjat... käyttööni. Sain tarjouksesta tekstiviestin DNA:lta. Aktivointikoodia olen sähköpostiini odottanut muutaman päivän. Ei ole myöskään roskapostista. Miten saan koodin?

Kommentit

• Hei! Olisitko asiakaspalveluumme yhteydessä, niin saamme tarkistettua koodin sinulle.

Yhteydenotto onnistuu puhelimitse 044 144 044 tai vaikkapa Oma DNA -sovelluksen viestipalvelun kautta. Sovelluksen saat ladattua puhelimesi sovelluskaupasta.