Viaplay ei toimi

n. 1 vko vanha DNA TV hubi, asensin Vaipaly:n sovelluskaupasta, ei toimi
olen poistanut sovelluksen ja asentanut uudelleen -ei apua
olen käynnistänyt laitteen uudelleen -ei apua
olen painanut reset nappia -ei apua
olen irroittanut laitteen sähköistä ja kaikista johdoista, uudelleen kytkenyt - ei apua

Muut sovellukset vaikuttavat toimivan ok.

Viaplaytä käynnistettäessä laite miettii hetken ja antaa virheilmoituksen, jossa voi valita sulje tai käynnistä uudelleen. Aina sama juttu.

Kommentit

• Hei Tommi!

Asensithan DNA Hubiin myös tämän uusimman joulukuun päivityksen?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • kyllä, olen päivittänyt laitteen sitä käyttöönotettaessa ja eilen.
    Ei auttanut
    Tommi
  • Kannattaa mennä android asetuksiin ja sovelluksiin ja sieltä poistaa viaplay apin tiedot ja välimuisti cache.
    Sami S
  • Ei auttanut tämäkään. Tehdasasennukset palautettu, ei auttanut sekään.

Tommi
  • Ei toimi täälläkään viaplay. Surkea laite ollut kaiken kaikkiaan, todella paljon virheitä ja toimimattomuutta.
    J
  • Onhan Android päivitetty - edes joskus? Se täytyy tehdä eri paikasta kuin DNA TV päivitys
    pablo
  • sama täällä. ei toimi VIAPLAY. tehty kaikki edellämainitut toimenpiteet. ärsyttää kun tuli otettua hub...siitä ei ole hupia
    jamppa
  • ja jos saisi joltain muulta vastauksen kuin Idalta (en miuista kummalta), ihme vänkäämistä häneltä joskus kuunnellut.
    jamppa
  • Näin on jotkut saaneet youtuben toimimaan.

niin että poistin päivitykset appista "google app for android tv" ja päivitin uudestaan. Voisi toimia myös viaplayn kanssa.

Tai sitten poistat  google play kaupan tiedot ja välimuistin
    Sami S
  • Onko tähän saatu jo mitään ratkaisua?
    Hankin. Itse juuri Dna tv:n ja sain 2kk viaplayta kaupan päälle. Ongelma on nyt se että ei toimi. Eli herjaa samaa kuin edellä mainittu. Sen verran huomasin että tekee myös samaa tv:n omalla viaplayllä ja tämä toimi siis ihan hyvin elisa viihteellä. Itse veikkaan että johtuu mokkulasta, koska kun yritän avata viaplayta niin taustalla näkyy hetken wlan kotisivu!?
    Mauri