Viaplay ja teksitysongelma Hubissa

Hubin Viaplayssa ei toimi suomenkielinen tekstitys. Voisitteko korjata asian mahdollisimman pikaisesti?
Eilen vielä tekstitykset olivat suomenkieliset.
Ongelma nimenomaisesti Hubin puolella.

Kommentit

• Taas täytyy kysyä miten DNA olisi tuollaisen toiminnon voinut rikkoa? Onko sovellus päivittynyt tänään kenties?

Mulla on vanha versio hubilla, jota eilen katsoin, katson illalla vieläkö toimii kunnolla.

Jos sovelluksessa vika, eipä DNA sille mitään voi tehdä. (Viaplayn vialta se kuulostaa ainakin).
    JJJ
  • Vika on siis tuolla Hubin puolella, Applen sovelluksissa Viaplaylla tekstitykset toimii, samoin PC:llä.
    jaazaa
  • Hubin puolella, eli Android TV-sovelluksessa (jos toisella laitteella toimisi jossa sama sovellus, on vika ehdottomasti hubissa). No kokeilin kuitenkin vanhemmalla versiolla ja ja sillä ainakin parissa testi pätkässä toimi tekstit oikein. Edellinen päivitys tullut 4.3 ja siihen en ole vielä päivittänyt.

Voit kokeilla normi "poista sovelluksen tiedot" ja "välimuisti" ratkaisua jos auttaisi, ellei tuossa sovelluksessa sitten ole vika.
    JJJ
  • Asia selvisi DNA asiakaspalvelun kautta, että samaista ongelmaa on havaittu myös muissa laitteissa. Sain myös ohjeen asiakaspalvelulta että jos tekstitys ei toimi, avataan suoratoistopalvelu ja joku tv-sarja, painetaan kauko-ohjaimesta ok näppäintä, sitten alta alimmaista "lokerikkoa" ja sitten voi valita itselleen sopivat asetukset. Tämä ohjeena jos jollain muullakin vastaavaa tekstitysongelmaa esiintyy.
    jaazaa
  • Niin siis, tekstityksenhän joutuu usein laittamaan päälle ja toisaalta kotimaisista ohjelmista poistamaan käytöstä Viaplaystä (myös mobiili Androidilla ainakin.).
    Oletin että tuo on tehty ja silti ei tule tekstitystä 😀

No hyvä että selvisi.