Viaplay jälleen saataville?

Hei,
Onko viaplay palaamassa lähiaikoina takaisin saataville viasat kanavapakettien tilaajille(antenni)?
Tässä ”mainiossa” dna-digita muutoksessa viaplay vietiin pois mutta on luvattu palauttaa...minulle on Dna aspa luvannut tunnukset viaplayn käyttöönottoon helmikuun aikana.

Kommentit

 • Eilen tuli juuri vihdoin sähköposti noista muutoksista. Cmoren tunnukset luvataan Helmikuussa. Viaplayn jatkosta ei ole tietoa (Eli ei ole sopimusta tehty). Joten ovat luvanneet väärin Asiakaspalvelusta. Ei siis ole tietoa milloin sopimukseen pääsevät, mutta ilmoittavat varmasti siitä heti, kun asiakkaat kaikkoavat kun tappelevat keskenään (Digita ja Viasat).
 • Hei Santeri!

  Digita tuo myöhemmin keväällä antenniverkon kanavapaketteihin oman Viaplay suoratoistopalvelunsa, tämän tarkempaa tietoa asiasta ei tällä hetkellä ole valitettavasti antaa.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Kiitosta vaan tiedosta. Lienee siis viisainta lopettaa viasat ja siirtyä suoraan viaplayn pariin.Ehtii loppua seuraamani urheilut ennenkuin tämä asia saadaan maaliin.

  Kaikenkaikkiaan surkea muutos tämä dna-digita ,viaplay pois ja hd kanavia vähemmän...lisäksi viasat kanavia (history ainakin)poistui.Joo tiedän että näkyy hybridi kanava,se vaan että pitäisi mennä tv kaupoille ensin😁Samalla mainostettiin että hd tarjonta paranee....
 • Ihan kätevä ollut tuo DNA TV ilman hubiakin. Lähinnä minulla C More Max kanavan katseluun vaikkapa kännykällä. Viasat History maksukanava tuosta näytti jo loppuvan.
  Koska minulla on jo Elisa Viihde, niin tuskimpa tuota surkeaksi leimattua hubia tulee hankintalistalleni.

 • Ei sieltä appista enää antenniasiakkaalle näy maksukanavat 1.3 alkaen, joten ei auta sekään. Tai näkyyhän se kun tilaa sen Digitalta ja DNAlta ja maksaa molemmille täyden hinnan.
 • Tilataan nuo sitten Elisa Viihteeltä.
 • Itse en oikein ymmärrä noita operaattorien boxeja, ihan törkeän hyvä tulonlahde heille. Ensin maksat sen 19.90/24.90e/kk siitä että pääset tilaamaan niitä palveluita. Tuolla hinnalla kun ei saa vielä mitään, paitsi sen purkin, mikä ei ole DNA:n tapauksessa edes toiminut.

  DNA TV Tallennuksella mobiiliin/selaimeen maksaa sen 3.45e/kk (puhelin/nettiasiakkaille) ja loput tuosta maksusta on tuota laitetta. Kanavapaketeista ym saa samat alennukset ilman hubiakin. En ymmärrä miksi niitä kukaan ostaa... Ei tuolla Elisan palvelullakaan saa yhtään mitään vielä paitsi laitteen.

  Harmittaa pirusti kun piti loppua kanavien näkyvyys antenniasiakkailta netin kautta. todellista paskaa koko touhu...
 • Minulla tuo Elisa Viihde on lähinnä VDSL2 laajakaistaliittymän kylkiäisenä.
  Ei tosimies noita bokseja kaipaa. Vaikkapa VU+ 4K boksi OpenViX imagella niin kyllä lähtee.
 • Onko tämä Viaplay-asia  edistynyt mitenkään?

  Nyt ei voi oikein muuta kuin perua tuon Viasat Kulta-paketin ja ottaa Viaplay suoraan.
 • Hei, valitettavasti uutta kerrottavaa tämän tiimoilta ei ole.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Viaplay ja Elisa ovat yhdistäneet palvelunsa ja Elisa Viihde Aitio Viaplay tulee myyntiin syyskuussa ja 30.6 päivittyy nykyisille asiakkaille.
  Dna lienee kohta ulkona lopullisesti Viaplayn myynnistä.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.